Me

ME.jpg

Moikka!

J&E: Ollaan punnittu mielessämme ajatusta yhteisestä blogista jonkin aikaa ja lopulta mietittiin, että miksei! Niinpä me sitten perustettiin blogi ja tässä se nyt on. Nimen keksiminen oli vaikein osuus ja Jesse ei oo vieläkään päässyt yli siitä, että sen keksi Elliina, eikä hän. Jessen kun tarvis aina voittaa kaikki, ja voitteko kuvitella, että tästäkin tuli näköjään kilpailu. Elliina vs Jesse 1-0. 

Mutta asiaan. Ollaan siis tällanen tavallinen pari, Elliina 26 vuotta ja Jesse kohta 29v. Oikeesti ajatellaan olevamme Ikaalilaisia, pieni paikka lähellä Tamperetta. Ihan oikeasti kuitenkin tällä hetkellä asutaan Raumalla vielä jonkin aikaa. Elliinan opinnot on Raumalla, niinkun myös Jessen valmennusjutut ja kohta myös työt. Ja tietysti myös oma koti. Me kuitenkin ajetaan Rauma-Ikaalinen väliä joka viikko ja vietetään semmosta liikkuvaa elämää, Ikaalisissa kun on perheet, kaverit ja harrastukset. 

Yritettiin miettiä blogin aihealuetta, mutta selkeetä sellaista ei oikein noussut yli muiden. Pääasiassa aiotaan siis kirjottaa ihan normaalista arjesta, yksin ja yhdessä. Meidän harrastuksista, ajatuksista, reissuista ja seikkailuista. Katotaan mitä aika tuo tullessaan 🙂

 

-Elliina & Jesse

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *