Waterblow, Nusa Dua

Moi!

J&E: Meidän Uluwatun retken jälkeen päätettiin vielä suunnata katsomaan, miltä Nusa Dualla näyttää. Edellisellä reissulla ei keritty siellä käymään, joten Nusa Dua oli meille aivan uusi tuttavuus. Oltiin luettu, että siellä sijaitseva luonnonnähtävyys WaterBlow on näkemisen arvoinen. Oltiin nähty paikasta hienoja kuvia ja päätettiin käydä tsekkaamassa tämä paikka vielä alkuillasta.

Nusa Dua osoittautui hienoksi paikaksi. Siellä oli enemmän turisteja, paikallisten lenkkipaikka, jossa kaikki juoksivat noin 500 metrin lenkkiä ympäri, oli hotelleja, pieni loma”kylä”, josta löytyi ruokapaikkoja ja kauppoja sekä piiitkä hiekkaranta. WaterBlow oli toistaiseksi kylttien mukaan suljettu, sillä sinne rakennettiin omaa nähtävyyden katselupaikkaa, sekä aallot olivat kuulemma tähän aikaan vuodesta niin suuria, ettei sinne ollut turvallista mennä. Monet turistit kuitenkin menivät paikalle kylteistä huolimatta ja niin tehtiin mekin. Paikalle oli jo rakennettu aidat ja paikka, josta tätä aaltojen lyömistä korallien koloihin pääsi katselemaan, eikä kielekkeelle päässyt enää katsomaan ihmettä läheltä. Elliina kuitenkin kävi tsekkaamassa kuohuvat aallot hieman lähempää, mutta ei kerinnyt kauaa kuvailemaan, kun vartijat jo käskivät pois aidan väärältä puolelta.

Oli kuitenkin hienoa nähdä, kuinka aallot löivät lujaa seinämään ja kalliossa oleviin juoviin, joista vesi sitten suihkusi korkeiksi pyrskähdyksiksi ilmaan. Toiset vesisuihkut olivat isompia, kuin toiset ja välillä uutta aaltoa sai odotella tovinkin. Nähtiin kuitenkin muutama oikein kunnollinen vesisuihku, joka nousi monien metrien korkeuteen meidän yläpuolellemme. Kuvat eivät oikein päästä tätä nähtävyyttä oikeuksiinsa, mutta tässä kuitenkin muutama.

Jesse ja Elliina

kulttuuri matkat oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *