Pinaatti-feta pasteijat
Moi!
Tänään jaan teille pikkusuolaisen herkun ohjeen. Nämä pinaatti-feta pasteijat ovat maukkaita ja syntyvät käden käänteissä. Suolainen pasteija on loisto välipala tai erinomainen pienisuolainen tarjottava juhlissa.
-Kaisa
Pinaatti-feta pasteijat
Ainekset (4 annosta)
- 2 kpl
- voitaikinalevy
- 60 g
- pakastepinaatti
- 50 g
- fetajuusto
- 1 kpl
- valkosipulinkynsi
Tee näin:
Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan ja puolita molemmat levyt nelijöiksi.
Sulata pakastepinaatti pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää joukkoon murskattu feta sekä murskattu valkosipulinkynsi. Sekoita ainekset keskenään ja lisää halutessasi hieman mustapippuria.
Jaa täyte jokaiselle voitakinaneliölle ja sulje takinan palaset ristikulmittain. Sulje taikinan reunukset haarukalla painellen, jottei pasteija avaudu uunissa.
Paista pasteijat uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.