Jauhettua askaa

Tänään kävimme läpi Hietsun ja Valtterin tarjonnat (avomieheni ensimmäistä kertaa). Itsestään selvät kirpputorit lauantain kunniaksi helsinkiläiselle pariskunnalle ja turkulaiselle ystävälleni. Oli juntti olo kun jouduimme käyttämään karttaa etsiessämme Hietalahtea. ”Hietsu”-sanaa käytetään turhan monesta kohteesta Helsingissä ja ex-turkulainen oli/on aivan sekaisin.

All in all, onnistunut reissu, löysimme lopulta perille ja mukaan tarttui aarteita.

Köh köh. Turistit.

dscn0044.jpg

Avomieheni haavehankinta, kaunis saksalainen kahvimylly, löytyi Hietsusta. Bongasimme ensin pienemmän samanlaisen jonka veivistä puuttui osa. Päätimme onneksi jättää sen hankkimatta ja kymmenen minuuttia myöhemmin löysimme suuremman samaan hintaan. Tingin femman ja hinnaksi jäi 20€. 

dscn0047.jpg

Rousk rousk! Minäkin uskallauduin juomaan kahvia, vaikka se on raskauden aikana vetänyt olon omituiseksi. Muuallakin kuin vatsassa. 

Minulle on muodostunut pakkomielle käyttää päivittäin uutta keittiöhärveliäni (sähkövatkainta) ja seurauksena turpoamme itsekin kuin elektronisesti vaivattu pullataikina. Minun on myös pakko päästä pikku hiljaa eroon mustikoista jotka ovat vallanneet meidän pienen pakastelokeromme. Juhlimme siis kahvimyllyä mustikkamuffineilla.

koti sisustus ruoka-ja-juoma diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *