Rauhaa ja rakkuloita

Joko olen kyntänyt Taran puuvillapellolla koko pääsiäisen, tai sitten olen käynyt kalevalaismiehen työkalupakilla. Olo on kuin Scarlettilla verhomekossa. Ulospäin näytän hehkeältä, mutta totuuden tietää vain Mammy ja tarkkasilmäinen Rhett Butler. Hienon naisen tunnistaa nimittäin käsistä, ei naamasta.

IMG_7819.JPG

Mieskämppiksen eläessä olohuoneessa omaa sotaa ja rauhaansa kera Tikkurilan Presto R, meikämanne levitteli viikonloppuna pohja- ja pintamaalia makuuhuoneeseen. Toteutinpa myös elämäni ensimmäisen kattomaalauksen, josta meinasi ensivalossa paljastua melkoinen yhden värin fresko. Maalin kuivuttua pinta tasoittui kuitenkin hämmentävän kauniiksi ja raidattomaksi debyytiksi. Tästä kiitos valonsuuntaisille vedoille ja maalirikkaalle, pitkäkarvaiselle telalle.

Känsistä huolimatta tällä työjaolla mennään kunnes valmista tulee. Temppunaisena teen kuitenkin pienen katoamisleikin ja pyrähdän viikonlopuksi Tukholmaan. Kainona toiveena on palata kotiin, jota peittää muovimaton sijaan lankkulaminaatti ja toivon mukaan jemmassa olisi vielä naiskämppiksellekin jonkinmoinen maalausprojekti. Nyt kun pääsin kerran vauhtiin, en haluaisi rakkuloista ja niskasärystä huolimatta kuitenkaan lopettaa.

  • Pohjamaali Tikkurila Varma
  • Kattomaali Tikkurila Siro Himmeä
  • Päällismaali Teknos Biora Balance, sävy Paperi
  • Tela Anza, leveys 25 cm
  • Käsirasva Body Shop Hemp Hand Protector
  • Muki Starbucks

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *