Summer bucket list 2017

Kalliokaksio

Kesäkuu on jo pyörähtänyt käyntiin, siispä päätettiin tehdä meidän tämän kesän bucket list! Listattiin molemmat 10 asiaa, mitä aiomme tänä kesänä tehdä.

Peppi:

1. Ulkomaan reissu

Oon miettinyt jo pitkään, että haluisin lähteä reilaamaan tai muuten vain kiertelemään Eurooppaa. Oon matkustellut paljon, mutta nyt ajattelin lähteä reissuun yksin. Koen, että sellainen reissu on pakko tehdä ainakin kerran elämässä. Kokeilla millaista on reissata yksin ulkomailla. 

2. Ruisrock

Jokakesäinen perinne. Paras festari ja Turku <3

3. Yöuinti ja kesäbisset rannalla

Oon haaveillut tästä monena kesänä. Oon tehnyt tätä monena kesänä, mutta liian vähän. Tänä kesänä haluisin viettää koko yön rannalla, nauttia kesäyöstä, musiikista ja ystävien seurasta.

 

4. Reissu Suomenlinnaan

En oo koskaan käynyt ja nyt olisi jo korkea aika mennä.

5. Etsiä hyvä pyöräilylenkki Helsingistä.

Turussa asuessani pyöräilin pari kertaa viikossa Ruissalon kärkeen ja ikävöin tuota pyörämatkaa täällä Helsingissä. Haluaisin löytää jonkun vastaavan täältä.

6. Kiertää kirppareita

7. Syödä mansikoita

Viime kesänä unohdin!

8. Tehdä pieni road trip Suomessa

Jos nyt vaikka Hankoon edes ajaisi.

9. Mökkiviikonloppu

10. Oppia soittamaan yksi kappale kitaralla

Never give up!

 

Minea:

1. Mökkijuhannus

Oon kaupunkilaistyttö henkeen ja vereen, mutta kerran vuodessa pitää päästä mökille.

2. Lenkkeillä tai harrastaa muuta liikuntaa

Nolottaa myöntää, mutta mä en oikein tykkää mistään liikunnasta paitsi taitoluistelusta. Haluaisin kuitenkin kasvattaa kuntoa, jotta syksyllä luistelutreeneihin palaaminen sujuisi kivuttomammin ja jaksaisin jäälläkin taas paremmin.

3. Suomenlinnan piknikreissu

Meillä on ollut jo useamman vuoden ajan perinteenä mennä tyttöjen kanssa kerran kesässä Suokkiin piknikille. Mikäs sen parempaa kuin nauttia hyvää ruokaa ja juomaa ihanassa seurassa. Lisäksi Suokissa on Stadin parhaat auringonlaskut kesällä!

4. Koko yön läpi valvominen

Tätä tuli tehtyä nuorempana kerran kesässä. Tänä kesänä haluan ehdottomasti valvoa kokonaan yhden yön ulkona ja katsoa kuinka aurinko nousee taas uuteen päivään. Kesäyöt ovat silkkaa rakkautta.

5. Ulkomaan reissu

Oon käynyt viimeksi kunnolla ulkomailla pari vuotta sitten kesällä Lissabonissa. Matkakuume on siis yhtynyt aika kovaksi ja nyt pitäisi päästä jonnekin, vaikka edes Tallinnaan. Haha!

6. Roap trip Hankoon

Ollaan puhuttu tästä tyttöjen kanssa ties kuinka monta vuotta eikä ikinä olla saatu toteutettua tätä. Tänä kesänä aion vihdoinkin toteuttaa tämän!

7. Sup-lautailu

Parina kesänä oon kokeillut suppailua ja se on ihan hauskaa. Menee siis tänäkin kesänä to do -listalle!

8. Kallio block party ja muut kesäbileet

Helsingissä tapahtuu kaikkea kivaa kesällä, mutta ainakin Kallio block partyt pitää kokea. Varsinkin nyt kun kerran asutaankin täällä Kalliossa!

9. Käydä Helsingissä paikoissa, missä en ole ennen käynyt

Näitä riittää! Erilaisia ulkoilupaikkoja, kahviloita, baareja jne.

10. Ruisrock

Tarvitseeko tähän edes lisätä mitään. Jokavuotinen perinne, kesän parhaat festarit, aina hyvä sää ja huiput esiintyjät. Parasta!

Löytyykö sun kesän bucket listilta samoja juttuja? Entä millaisia kesäsuunnitelmia sulla on? Kerro kommenteissa, meistä ois kiva lukea niitä!

Aurinkoisia kesäpäiviä odotellen, Peppi ja Minea

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.