Rupisammakon jälleen kohtaaminen

image.jpeg

Kenenköhän rahoja pelasin? En tiedä, en ainakaan omiani, voitin 60 € ja join, ja join, ja join, joku tönii ja juomani kaatu mekoni päälle, hän tarjoaa uuden.

Missäköhän ystäväni ovat? Istahdan sohvalle, miehellä on napitettu tyylikäs musta paita ja hiukset juuri niin kuin pidän. Näkö ei taida olla kohdillaan koska kun alan juttelemaan tunnistan äänen. Alkoholi turruttaa suojelus vaiston, hän saattaa minut kotiin, tulee sisään. Yö jatkuu aamun, hän käy suihkussa ja lähtee, tuntien päästä ystäväni ilmantuu ovelle. Kerronko tai en? Kerron.

Hän nauraa epäuskossa, otitko hänet kotiin? Tavallaan, missä olit? Ystävä ei muista baarista mitään, heräsi jonkun ukon luota. Kysenalaistaa vieläki että olenko oikeasti ottanut sen jätkän mukaan, kyllä otin, kait.

Kuluu päivä ja toinen, morkkis iskee vasta arkena. Tiistaina vasta saan viestin, mies oli malttanut olla tekstaamatta tai sitten hän oli vihdoin saanut mitä halusi. Kirjoitan tylysti, ei tule vastausta. Huomaan vasta nyt että mekossani on tahra.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *