3 raaka-aineen vihersmoothie

Päivän oppi: Drink your greens!

img_1422321421297.jpeg

Viherpirtelöreseptejä kyseltiin Instan puolella, joten laitetaanpa tännekin jakoon tämän hetken suosikkismoothieni ohje. Tähän tarvitaan vain 3 raaka-ainetta tai no 5, mutta koska en laske vettä ja jäitä varsinaiseksi raaka-aineeksi, niin kolmella mennään. Tämä on ihanan raikas, pirteä ja vihreä. Ja mikä parasta lehtikaali ei hallitse juoman makua, vaan tätä on ns. helppo juoda. 

capture.pngSmoothien tekijöille muuten ihan ehdoton vinkki on se, että smoothieen kannattaa AINA lisätä jäitä, jollei jokin raaka-aineista ole jäädytetty. Mikään ei ole niin pahan makuista kuin taskulämmin vihersmoothie. Jaiks! Eli kunnolla pirtelö kylmäksi, niin se maistuu herkummalta. 

Tämän smoothien the terveysjuttu on tietenkin lehtikaali. Käyppä tsekkaamassa Safkatutkan 10 syytä ostaa lehtikaalia täältä. Tätä smoothieta voi toki jalostaa taas vaikka millä muullakin superilla. Meikäläisen juoma oli tällä kertaa tuunattu mustikoilla! Toinen varsin ajankohtainen kotimainen superimme. Eikun huiviin ja kroppa on taas ladattu kaikella hyvällä ♡ 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *