Ei kahta ilman kolmatta

Tänä kesänä olen muuttanut jo kaksi kertaa, joten pähkäilin, että meneehän tässä samassa rytäkässä se kolmaskin. Tätä päätöstä olen kypsytellyt ja lykännyt jo yli vuoden, mutta tänään tuli erityisen vahva fiilis siitä, että Lily ei enää ole se oikea paikka Kantapääopistolle. On aika pakata kimpsut ja kampsut ja muuttaa blogi uuteen kotiin. 

Pysykäähän kuulolla. Tulen kertomaan uuden osoitteen, kun muutto on valmis. Toivottavasti joku teistä siellä näytön toisella puolella seuraa vielä perässä ja tulee vierasille, kun blogi on asettunut taloksi uuteen kotiinsa. <3

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Tsemppiä muuttoon! Seuraan taatusti sun blogia jatkossakin - olikos sulla esim. Facebook-sivua jonne uudet postaukset päivittyy?

Hymyileoletupea

Kiitos Suvi :) Blogilla ei ole Facesivua ja veikkaan, etten jatkossakaan sellaista tee. Ihanaa, jos seuraat jatkossakin <3

poppis

Muista lähettää osoitteenmuutoskortti, jookosta!

Hymyileoletupea

Ehdottomasti Poppis lähetän <3

Mika (Ei varmistettu) http://kevyetkilometrit.blogspot.com

Tuun kuokkimaan tupareihin!

Hymyileoletupea

Mika sä oot kunniavieras tupareissa - ei tartte tulla kuokkavieraana :)

Maijaliisa

Mulla on ollu tässä vähän samoja fiiliksiä... en blogia perustaessa edes oikein osannut kunnolla ajatella, mille alustalle alan kirjoitella - paitsi, että sinun blogisi oli ehkä ratkaisevin syy sille, että valitsin lilyn :)  

Nyt viime aikoina on kuitenkin jotenkin tullut tunne, että tämä alusta ei oikein vastaa blogini sisältöä. Mutta itse jatkan vielä pohdintoja. 

Siis hieno ratkaisu! Blogisi on yksi aivan suosikeistani - seuraan sinua, minne meneekin <3

Hymyileoletupea

Huh Maija mikä kohteliaisuus!!! <3 Sun blogi on niin mahtava, että tuo kommentti oli ihan häkellyttävä. :)

Kiitos tuhannesti kauniista sanoista ja ihanaa, jos seuraat vielä jatkossakin.

Kommentoi