Elämäni aakkoset

Tämä blogi kaatuu pian omaan mahdottomuuteensa. En ymmärrä, mistä tätä juttua riittää, sillä minulla olisi tällä hetkellä aiheita vaikka muille jakaa. Pian käy niin, että olen käyttänyt kaikki aiheeni loppuun hetkessä ja sitten ei olekaan enää mitään kirjoitettavaa. No ehkäpä tämä kirjoitusinto tästä rauhoittuu, kun loma loppuu ja palaan töihin. 

Kuntosali on edelleen kiinni. Eilen tuli kuitenkin käytettyä kaikki luovuus korvaavan treenin keksimiseen, joten tänään salitreeniä sai paikata ainoastaan juoksulenkki. Lyhyt sellainen - kävin juoksemassa kaupungin ylläpitämällä kuntoreitillä hiukan vajaa 7 km. Tiesin heti ensimmäisestä askeleesta lähtien, että nyt ei tule olemaan helppoa. Eilinen intervallitreeni painoi jaloissa. Noiden HIIT -treenien jälkeen voisikin olla ihan fiksua pitää lepopäivä. Ne ovat yllättävän kuluttavia keholle. Treenin keston lyhyys vain saattaa hämätä luulemaan, ettei sitä paljoa mitään tehnyt, vaikka itse asiassa kroppa joutuu niissä varsin koville. Mutta minkäs teet, kun mieli vetää lenkille. Sinne siis menin ja vähän hapokasta oli meno alussa. Onneksi puolessa välissä matkaa kone taas lähti käyntiin ja juoksu muuttui nautinnoksi. 

Lilyn blogeissa on jo jonkin aikaa kiertänyt haaste nimeltä Elämäni aakkoset. Tämän päiväisen lenkkini aikana minulle tuli mieleen niin monta hyvää sanaa, että pakko tarttua haasteeseen ja postata oma lista. Sitä paitsi tämän haasteen idea on mielestäni aivan ihana. Sanoja pohtiessani minulle syntyi monta ahaa-elämystä itsestäni. Todellista itsetutkiskelua siis lenkillä tänään. 

A - Auto. Vietän melko paljon aikaa auton ratissa, koska työmatkani on kohtalaisen pitkä. Voisi sanoa, että minulla on ollut "hivenen" huonoa tuuria autojeni kanssa, mutta oma auto on silti asia, josta en kovin helpolla olisi valmis luopumaan. Parasta on vääntää volyymit kaakkoon ja kaasu pohjaan. 

B - Bailaus (kreisibailaus). Bailaaminen on vaan parasta. Oon aina ollut biletyttö. Onneksi tänään on luvassa bileet. 

B - Blogi. Pakko lisätä tähän vielä tämä toinen B. Oman blogin pitäminen on ollut mielessä jo vuosia sitten. Silloin blogin piti olla heppa-/ratsastusblogi. Tämä blogi syntyi hyvän ystäväni rohkaisemana ja innoittamana. Kiitos siis Maikki ♡ 

C - Helppo-C. Viime kaudella kisattiin hevoseni kanssa kouluratsastuksessa aluetasolla C:ssä eli helpoimmalla tasolla. Jo pelkästään aluetasolla kisaaminen oli kuitenkin huikea saavutus meille. Tällä hetkellä tasomme on varmaan jotain Ö:n luokkaa :) No suunta ei ole kuin ylöspäin, kunhan löytäisin kadoksissa olevan motivaationi jostakin.

D - D-vitamiini. Otan D-vitamiinia päivittäin. Todella tärkeä hyvinvointia lisäävä vitamiini. 

E - Ehostus. Olen nainen joka kaipaa vähän ehostusta. Harvoin lähden ovesta pihalle täysin "nudena". Meikeillä saa ihmeitä aikaan. Onnekseni yksi ystävistäni on kosmetologi ja myös uskomaton meikkitaiteilija. Hänen käsissään tästäkin naisesta väännetään välillä rinsessa. Hänen ansiostaan myös aikoinani ymmärsin, mitä kaikkea meikeillä voi saada aikaan. Kiitokset siis upealle Katalle ♡

F - Firma. Kolmen heppatytön "kerho", joka syntyi alunperin tekosyyksi bailaamiselle. Nykyään Firma = toinen perhe. Kolme eri-ikäistä naista, joita yhdistää rakkaus hevosiin, mutta ennenkaikkea totaalisen samankaltainen, sairas huumorintaju. 

G - Gini. Vanha kunnon Gin and tonic. GT toimii aina!

H - Heikki/Herkkyys. Jostain syystä H-kirjaimesta olisin keksinyt vaikka kuinka monta sanaa. Tässä kuitenkin tärkeimmät. Hevoseni on lempinimeltään Heikki. Olen onnekas tyttö, kun olen saanut elämääni Heikin kaltaisen hevosen. Se on aina lempeä ja arvokkaasti käyttäytyvä, mutta äärimmäisen herkkä. Ymmärsin joskus, että mehän ollaan Heikin kanssa ihan samanlaisia. Kaksi herkkistä yhdessä. 

I - Innostuminen. Innostun helposti ja pienistäkin asioista. Tämän piirteen haluaisin itsessäni aina säilyttää. 

J - Juoksu. Juoksu on minulle eräänlainen meditaation muoto. Joko totaalista pään tyhjäystä tai sitten ajatusten lentoa. Toivottavasti saan aina juosta. 

K - Kiltti. Olen aina ollut kiltti tyttö ja tulen aina sellainen olemaan. Ennen pidin tätä heikkoutenani, mutta nyt olen oppinut ymmärtämään, että se on minussa vahvuus. Kiltti tyttö ei tarkoita sitä, että ylitseni voidaan kävellä. Olen kuitenkin pirun itsepäinen tyttö, niinkuin isäni usein sanoo. 

L - Lapio. Kädessäni melko usein. 

M - Materialisti. Tunnustan vähän olevani. Viimeaikoina tämä on kulminoitunut eniten kenkiin. Vihaan ylimääräistä tavaraa ja krääsää, mutta vaatteiden ja kenkien suhteen karkaa välillä mopo lapasesta.

N - Nauru. Nauran usein. Mikään ei voita vedet silmissä nauramista. Viimeksi tein näin eilen Firman naisten kanssa. 

O - Onni. Jokainen on vastuussa omasta onnellisuudestaan. Myös edesmenneen ukkini nimi. 

P - Pieru. Pieruhuumori on parasta. Piste!

R - Ratsastus. Aina ja ikuisesti ykköslajini. Rakkaus hevosiin ei ikinä katoa.

S - Sairaus. Sairaus -sana johtaa minulle sanaan terveys. Terveys on ihan liian usein ihmisille itsestäänselvyys. Terveys on lahja, joka voidaan ottaa pois milloin tahansa. Yritän arvostaa jokaista päivääni terveenä. 

T - Tupakka. No myönnetään tämä nyt julkisesti. Olen kännitupakoitsija. Vastenmielinen tapa, josta minulla ei ole ollut edes pyrkimystä päästä eroon. Hyi hyi Johanna!

U - Uuvatti/Urpo. Näitä kohtaan lähes aina liikenteessä, kun olen liikkeellä hevostrailerin kanssa. En ymmärrä mikä siinä trailerissa provosoi törttöilemään? 

V - Vakuutus. Pitäkää ihmiset vakuutuksenne kunnossa. Tästä ei muuta :) 

W - Workout. Workout/Treeni. "The only bad workout is the one that didn't happen." Allekirjoitan tämän lauseen täysin :) 

X - X-akseli. Jostain syystä mulla on aina vaikeuksia muistaa kumpi on X-akseli ja kumpi Y-akseli. 

Y - Ystävät. Minulla on paljon ystäviä ympärilläni. Eri ikäisiä, upeita, vahvoja naisia. Jokaisen kanssa ystävyys on vähän erilaista, mutta arvostan jokaisen ystävyyttä yhtälailla. 

Z - Zzzzz. Eli uni. Riittävä uni on asia, josta en haluaisi tinkiä. Nukun paljon ja yleensä hyvin. Vaadin kuitenkin hyviä "olosuhteita", jotta kykenen nukahtamaan. Minuun ei päde sanonta, että "kyllä ihminen nukahtaa, kun on riittävän väsynyt". Kadehdin hirvittävästi ihmisiä, jotka nukahtavat nopeasti ajasta, paikasta tai olosuhteista riippumatta.

Å -  Tästä nyt vain ei voi keksiä mitään muuta kuin Åland. Käynyt kerran, voisin käydä toistenkin. 

Ä - Äiti. Menetin äitini 16-vuotiaana. Kadehdin ystävieni äitisuhteita ja eritoten sellaisia kaverillisia hetkiä äidin kanssa, jolloin käydään kahvilla ja shoppailemassa yhdessä. Tuollaista aikaa en ehtinyt juurikaan äitini kanssa elämään. Kaipaan myös sitä lämpöä, jota vain äiti voi tyttärelleen antaa. 

Ö - Örveltäminen. Jostain syystä sana örveltää kuuluu vakkareihini, vaikken itse örveltämistä harrastakaan. Tai ainakaan myönnä sitä. 

Tässpä nämä. Listan toiseksi viimeinen kohta nosti vuolaat kyneleet silmiini. Nyt on siis parempi lähteä kuivattelemaan niitä, jotta illan bileissä en näytä ihan toivottomalta. 

 

 

 

Kommentit

Hevolus (Ei varmistettu)

Ihan parhaat aakkoset!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.