Puolustuksen puheenvuoro

Pakko kirjoitella pikaisesti tänään aamutallissa kakanluonnin lomassa heränneitä ajatuksia. Tässä siis ”puolustuksen puheenvuoro” ennenkuin syyttäjä on edes ehtinyt astumaan saliin. 🙂 Olen saanut niin valtavan paljon positiivista palautetta blogista, että on suorastaan pakko selventää pari asiaa. 

Blogini suurin tarkoitus on herättää lukijoissa tiedonjano. Eli halu kyseenalaistaa asoita ja kerätä itse tietoa oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Kirjoitukseni voivat herättää positiivisia ajatuksia tai sitten jotain täysin päinvastaista. Kaikki ajatukset ovat oikeita, kunhan niitä herää. En ole mikään ravitsemus- tai varsinkaan liikuntatieteen ammattilainen, enkä niitä haluisikaan olla. Kirjoitan ainoastaan omista havainnoistani ja itselle toimivista jutuista. Mikä toimii minulla ei välttämättä toimi jollakin toisella. Olen myös avoin muuttamaan omia ajattelumallejani. En halua saarnata tai katsoa ketään alaspäin. Arvostan ihmisessä edelleen kehon koostumuksen tai ruokailutottumusten sijaan hyvää sydäntä ja kaunista mieltä. 

Haluan ainoastaan rohkaista ihmisiä siihen, että jos on halu parantaa omaa fyysistä olotilaa, niin tarttukaa toimeen ja ottakaa asioista selvää. Itse en ole ikinä tyytynyt siihen, että asiat kannetaan valmiina eteeni, vaan olen pyrkinyt asiassa kuin asiassa etsimään tietoa ja tutkimaan eri vaihtoehtoja. Meillä jokaisella on vain tämä yksi ikioma keho. Niinpä olemme itse vastuussa sen hyvinvoinnista. Positiivinen ja avoin mieli on jo iso askel kohti kehon ja mielen hyvinvointia. Toivottavasti voin antaa itsestäni positiivista fiilistä, sillä sitä toivon ihan jokaiselle. Hymyilkää ja nauttikaa elämästä. Tämä on kuitenkin ainutkertaista ♡

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *