Ylläsjärven helmi – Aurora Estate

Hei nyt on pakko mainostaa, kun kerrankin siihen on oikein kunnolla aihetta. Heinäkuun Nuts Pallaksen kisan jälkeen suuntasimme nimittäin kahden päivän rentoilulomalle Ylläsjärven rannalla sijaitsevaan hotelli Aurora Estateen. Tarkoitus oli toipua juoksusta ja viettää muutama päivä ilman aikatauluja ja sen kummempia ”pakko nähdä” tai ”pakko käydä” -suunnitelmia. Nukkua hyvin, syödä hyvin ja tsekkailla Ylläksen mestoja ihan rauhassa vain. Olin bongannut Aurora Estaten netistä, tutkiskellessani Enontekiöstä inhimillisen matkan päässä olevia pikkuhotelleja. Paikkaa kehuttiin lukemissani jutuissakin kovasti ja hotellista näkemäni kuvat vakuuttivat myös, joten valinta osui nopeasti Auroraan. Valintaa kannusti myös se pointti, että Aurora Estate on kahden nuoren yrittäjänaisen, Heidi Seikkulan ja Shirly Schinmannin projekti ja toki sitä miellään aina tukee nuoria yrittäjiä ja uusia yrityksiä.

Ja voi mikä rentoilupaikka tuo Aurora Estate olikaan! Hotelli sattui käyntimme aikana olemaan täysin tyhjillään. Sesonkiaika Ylläsjärvellä on luonnollisesti talvikaudella ja kesäaikaan erityisesti sunnuntai-maanantai päivät ovat hotellilla hiljaisempia. Me yövyimme hotellissa sunnuntaista tiistaihin ja oli aika luksusta olla kaikessa rauhassa keskenämme hiljaisessa rakennuksessa. 

Palvelu hotellissa oli kerrassaan loistavaa. Aurora Estate on pieni boutique -tyyppinen hotelli, jossa on ainoastaan 8 huonetta. Toki saimme ainoina asiakkaina varmaan erityishyvää palvelua, mutta uskon, että pienessä hotellissa huolehditaan jokaisesta asiakkaasta yhtä hyvin. Saimme molempina aamuina loistavat aamiaiset pöytään tarjoiltuna, hotellin tunnelmallisessa ravintolahuoneessa. Erityismaininta muuten aamiaisella soineesta musiikista. Ihana tunnelma ja aamiaisella tuli fiilis, että täällä tehdään kaikki asiat hyvällä maulla ja ihan kertakaikkisen nappiin. Ainut harmituksen paikka oli se, että hotellin ravintola oli käyntimme aikana suljettuna, joten emme päässeet maistamaan Masterchefissäkin kisanneen Shirlyn kehuttuja ruokia. 

Meillä oli varattuna Aurorasta Superior huone, joka sekin oli todella tunnelmallinen ja hyvällä maulla sisustettu. Mikäli Aurora Estatessa majoittuu, suosittelen lämpimästi varaamaan hotelliyöpymisen yhteyteen myös saunan ja jacuzzin. Pihapiirissä oleva saunarakennus on nimittäin enemmän kuin ihastuttava ja terassialueella olevassa jacuzzissa lilluttelisi järvimaisemaa katsellen vaikka loputtomiin. Voin kertoa, että Pallaksen juoksun jälkeen oli ihan täydellinen nautinto saunoa kaikessa rauhassa ja rentoutua viinilasi näpeissä jacuzzin poreissa. Suosittelenkin kaikille ensi vuonna Nuts Pallas -kisaan osallistuville suuntamaan Auroraan kisan jälkeen. Aika lailla ihanteellinen paikka palautua kisan rasituksista. 

Harmittavan vähän tallentui kuvia paikasta kameraan käyntimme aikana. Postauksessa jotain hätäiseen räpsittyjä otoksia, jotka eivät todellakaan tee oikeutta hotellille. Lisäinfoa Aurora Estatesta löydät täältä. Toivon nuorille yrittäjille paljon menestystä ja asiakkaita ruuhkaksi asti. Tällaisia konsepteja toivoisi maahamme enemmänkin. 

*Aurora Estaten nuoret yrittäjät palkittiin juuri Lapin alueen yrityksille suunnatun kasvuohjelman, Lapin kasvupolun kunniamaininnalla ja kilpailun toisella sijalla. He jatkavat valtakunnalliseen Kasvu Openin finaaliin, jossa valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset. 

img_0624.jpg

img_0601.jpg

img_0594.jpg

img_0630_0.jpg

img_0714.jpg

img_0633.jpg

img_0641_0.jpg

img_0646.jpg

img_0649.jpg

img_0696.jpg

img_0679.jpg

img_0725.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *