Toukokuussa aion…

    

ajaa autolla. Viime syksynä aloitetut ajo-opinnot ajokorttia varten jatkuvat taas. Taidot olivat yllättävän hyvin tallella kun ensimmäistä kertaa hyppäsin auton rattiin pitkän ajan jälkeen, mistä yllätyin itsekin. Tässä ehtii vielä hyvin ottaan kunnon varmuuden, jotta inssi menee heittämällä läpi ensi helmikuussa.

keskittyä. Kevät on tunnetusti kiireisintä (silti parasta) aikaa vuodesta! Tämä kevät on sisältänyt monia huippuja juttuja, mikä kuitenkin tuo omat haasteensa mukanaan – priorisoinnin ja ajankäytön pitää olla timanttista, jotta deadlinet ei pauku ja hommat ei jää rästiin. Aion vielä viimeisen koulujakson ajan ennen kesälomaa keskittyä erityisesti kouluun ja läksyjen tekemiseen, mikä on arvokasta kokeisiin lukemisen kannalta.

pelata tennistä. Mielellään ulkona, pitkästä aikaa. Parasta!

  … vähentää ruutuaikaa! Joinain päivinä puhelimen ruutuaika paukkuu isosti kaikkien suositusten yläpuolelle. Tosin! Puolustaudun sillä, että mulla on usein esimerkiksi aamulla meikatessa puhelin vieressä ja  siitä pyörii samalla jokin video tai ohjelma. Hoidan myös puhelimella tärkeitä asioita – sähköpostit ja kuvien muokkaus yms., eli koko ruutuaika ei mene ainoastaan ”tuhraan” somettamiseen ja ajan kuluttamiseen.

nauttia. Toukokuun jälkeen elämässäni puhaltaa monet uudet tuulet, joten nyt vielä kaikki viime hetken fiilistelyt irti. Tai ehkä vaan fiilistelen jo kaikkea tulevaa!

lenkkeillä & ulkoilla. Ja nimenomaan uusissa ympäristöissä. Olen tässä asiassa kaavoihin kangistunut – lenkeillä reittivalinta on joka kerta se sama tuttu, joskus ehkä eri suunnasta kierrettynä…  Ulkoillessa myös samat tutut maisemat joka kerta. Juoksu kulkee paremmin ja ulkoilemisesta on  helpompi nauttia, kun vaihtaa maisemaa tasaisin väliajoin.

nähdä kavereita. Nyt lähiaikoina olen nähnyt kavereita, joiden kanssa ei ole hetkeen tullut treffattua. Mikään ei ole parempaa, kun päivittää kuulumiset ja juorut ajan tasalle parhaiden tyyppien kanssa.

nukkua tarpeeksi.

olla aktiivisempi somessa. Säännöllinen päivittely on kaiken a ja o, nimimerkillä viimeisin päivitys Youtubessa yli kaksi kuukautta sitten.

Ihanaa toukokuuta & kesän odotusta <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *