Muutos ja motivaatio

Ensimmäinen päivä alkoi teellä, itsetehdyillä sämpylöillä ja kuumeella. Lisäsin sämpyläohjeeseen hieman kaurahiutaleita. ripottelin lämpimien sämpylöiden päälle hieman juustoraastetta. Oli hyvää. Mietin, miksen ole aiemmin tehnyt itse. Kaupan sämpylät ovat kalliimpia ja pahempia.

Hetken mielenhäiriössä teki mieli suklaata. Paljon suklaata. En hakenut. Join lasillisen teetä ja siivosin. Eikä hetken päästä tehnyt edes mieli. Mietin, miksi koskaan olen juossut kauppaan viittä minuuttia ennen sulkemisaikaa vain saadakseni ”jotain hyvää naposteltavaa”.

Siivosin pöydän. Ennen ajattelin, ettei minulla ole kivoja huonekaluja ja/tai sisustusta, mutta kun tavarat saa piiloon ja järjestykseen, alan oikeastaan pitää pöydästäni. Ja tavaroistani. Sisustuksestakin. Mietin, miksi olen halunnut heittää pois kaikki huonekaluni ja ostaa uudelleen. 

Tänään olen miettinyt paljon. Ja juonut paljon teetä. Ehkä tee mietityttää.

Flunssasta huolimatta hieno päivä. Vaikka en ole saanut kovinkaan paljoa aikaiseksi, olen ollut iloinen ja onnellinen. Pussailu, läheisyyskin, on tuntunut pitkästä aikaa hyvältä. Motivaatio kaikkeen kasvaa. Päätös siitä, että elämäni tulee olemaan päivä päivältä hieman parempi, voimauttaa. Hymyilyttää.

Pidän tästä jo nyt.

(Vaikka totuushan on, ettei tämä tule olemaan näin helppoa joka päivä. Mutta ei mietitä sitä nyt.)

PS. Sämpylöiden ohjeen löytää täältä.

puheenaiheet ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *