Paperitähtiä taivaalla

Kasvihormoni

Kolmastoista luukku tuikkii sinisiä tähtiä. Ne on taiteltu jouluaskartelujen avocadopastan ohjeella. Toisin kuin suurin osa kokkaajista tekee, ne on personoitu; tässä paperina on käytetty nostalgista ensimmäisen kotimme remontista yli jäänyttä tapettia, joka on kulkenut muutosta toiseen askartelulaatikon reunaan tallennettuna. Avocadopastaa tuskin kannattaa tehdä näin vanhasta yksilöstä, mutta tästä tapetinpalasta näitä tähtiä syntyi vino pino matkalla Suomen etelälaitamille. Sen jälkeen olen käyttänyt yhä uusiin ja uusiin tähtiin muun muassa kaikki taloomme kertyneet paperiset lahjakassit.

Tekeminen on helppoa ja mikäli tiedossa on pakkoistumista vaikkapa joulunviettoon kotikonnuille, kannattaa varata mukaan nippu paperia, sakset ja liimaa. Muuta ei tarvita, ja jouluinen tuliainen on vartissa valmis!

Ohjeita löytyy netistä useita, erittäin selkeä ohje löytyy vaikkapa tältä englanninkieliseltä sivustolta.

Kommentit

Kiitos ihanasta vinkistä! :)

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Ollos hyvä vaan!

Kaksi tuli jo heti väännettyä kokeilumielessä ja ripustettua ikkunaan, sitten keksin tehdä minitähtiä, joita voi laittaa mukaan lahjanauhoihin paketoidessa joulupaketteja :)

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Tää tekeminen on koukuttavaa. Kun isot paperit loppuvat, mieli pohtii, että mistäs sitten seuraavat tähdet. Ja kas, siinähän on pöytä täynnä niitä suorakaiteen mallisesta paperista yli jääneitä suikaleita! Ja taas näperretään...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.