Säntillistä ja selkeälinjaista (ainakin nyt)

Kasvihormoni

Huomaatko kuvassa jotain erityistä? 

Siinä on kaunis rivistö kesäpikkusydäntä, mutta en nyt tarkoita sitä. En tarkoita myöskään tuota taustalla hohtavaa alppiruusua, joka kukkii useamman hohtavanpunaisen kukkapallon voimin enkä toista viikkoa kukkivaa narsissi- ja tulppaanikuoroa.

Tarkoitan nimittäin tuota trimmattua nurmialuetta. Jipii, joku on leikannut meillä nurmen! Ja millaista se olikaan leikata, kun oli ruohonleikkuri, jossa oli vetävät takapyörät - ei tarvinnut kuin välillä jarrutella menoa. Kiitos lainasta, rakas kotiväkeni <3

Mutta onkos mielipidettä, riiteleekö tämä alppiruusun ja tuon kesäpikkusydämen liitto muiden kuin minun silmissäni, pitäisikö hehkuva alppiruusu siirtää tuosta toiseen ympäristöön?

 

Kommentit

maikku67
Vihreitä unelmia

Minusta ei riitele enkä siirtäisi värin takia, tosin alppiruusut kasvavat niin nopeasti isoiksi, että kohta peittää nuo ihanat kukat. Minulla ei kyllä ole värisilmää, mutta juuri tänään töihin kävellessä ihailin tuon värisiä alppiruusuja ja kelpuuttaisin meillekin ihan minne vain. Mikä tuo lajike onkaan?

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Laji on joku tuontiversio, jonka olen olettanut kuukahtavan päivänä minä hyvänsä, nimi oli myös ulkolainen, ei mikään kiva Haaga tai Eino tai muu tuttu ja turvallinen suomalainen. Tässä ei ollut edes kunnon kokotietoja olemassa, joten en osaa sanoa, kuinka isosta yksilöstä on kyse. Tilaa kasvulle on kyllä melko hyvin, kasvaa kirsikan kainalossa ja kivan varjoisassa kohdassa. Kunhan jää alle kolmimetriseksi!

Mutta jos sinulla ei ole värisilmää, odotan toista mielipidettä ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.