Valkeus pihalla

Kasvihormoni

Sääennuste lupaa meille lumista joulua. Kauneutta juhlan kuorrutteeksi!

Lunta on tupruttanut nyt päivittäin (tai öittäin) niin, että kaikkialla on valkoista. Se, ja kaupungin säästölinja auraamisessa ei valitettavasti ole hyvä asia, sillä lumi on muuttunut teillä melkoiseksi sohjopelloksi. Onneksi ei asuta tämän korkeammalla mäellä, voisi olla haastavaa ajella rengaspeleillä näitä teitä pitkin ylös asti.

Onneksi kauneusarvot ovat pihassa ketterää etenemistä tärkeämpiä, joten kadun puolen haasteet voi hyvillä mielin unohtaa. Ihaillaan nyt, kun on, mitä ihailla!

Talventörröttäjätkin muuttuvat kauniiksi patsaiksi, kun ne saavat lumihupun. Viikko sitten meinasin käydä naksimassa ne jo mataliksi, kun ovat päässeet ränsistymään sateessa, mutta nyt olen tyytyväinen, kun maltoin mieleni.

Jouluvalot palavat pihalla yleisvalojen rinnalla. Kaikkialla on niin kaunista. Tänne on kiva toivottaa tervetulleeksi ulkomaanelävät, ihailemaan meidän joulukoristustamme. Tervetuloa kotiin!

Kommentit

Gardener

Kaunsta! Voi kun mekin saataisiin lunta tänne Helsinkiin. Nyt ovat luvanneet kylmiä kelejä joten on aika viedä viimeisetkin telvetettavat kellariin...

 

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Sitä katselee aina omia maisemia ja jotenkin olettaa, että sama tila vallitsee koko Suomessa. Jotenkin sitä ajattelee niin, vaikka tietää, että Suomi on suuri maa eikä todellakaan sama keli ole kaikkialla. Meillä on esimerkiksi talvetettavat olleet sisätiloissa jo yli kuukauden eikä unohtuneita tulppaaninsipuleita ole saanut kahteen kuukauteen maahan.

Iso maa! Toivotaan, että teillekin tulee valkoinen maa.

Konnadonna (Ei varmistettu) http://Konnadonnankotona.blogspot.fi

Ihanan jouluisen näköistä on nyt tosiaan luonnossa! Minä varistin jo joittenkin pensaiden päältä liikoja lumia, kun alkoivat uhkaavasti painua maata kohti. Mukavaa joulunalusaikaa!

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Joulunodotusta myös sinne! Meillä lumet ovat sulaneet lähes päivittäin niin että ravistelua ei ole tarvinneut tehdä. Onni on asua sen verran pohjoisessa, että lunta yleensä aina tulee jouluksi. Valkeutta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.