506 ikkunaa

Kasvukäyrillä

506 ikkunaa
tässä talossa on kaikkiaan
Niitä puhtaaksi kai milloinkaan en saa
506 ikkunaa
kun ruudun viimeisen valmiiksi saan
Niin alusta täytyy mun taas aloittaa

Miljoonasade - 506 ikkunaa

 

Arvaako joku mitä täällä on touhuttu päivä?

- Kyllä, pesty ikkunoita! Yäk! Tämä on niitä harvoja hetkiä, kun olen onnellinen siitä etten omista isoa omakotitaloa, jossa on oikeasti 506 ikkunaa.

Ja arjen pieniä iloja: kuten kuvassa näkyy. Meillä on asfaltti! Ei enää pölisevää hiekkatietä, jossa rakennuskoneet jylläävät edes takas aamusta iltaan. Vaan ihan oikea asfaltti! Tämä tarkoittaa sitä, että ehkä ikkunoistamme näkyy läpi vielä huomennakin? 

 

Jos minun inhokki kotityöni on ikkunoidenpesu, niin mikä sinun on?

 

 

 

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

Sama homma! Eikä ikkunanpesussa muuten mitään, mutta oon ihan sairaan huono siinä :D luonnollisesti ei ole kiva tehdä jotain, missä on aivan surkea :) 

MinEna
Kasvukäyrillä

Luulen, että se on mullakin se syy, rantuja keskellä ikkunaa ei voi estää (tai ainakin jokainen ikkuna on pestävä vähintään kahdesti ennen siedettävää lopputulosta).

Silkkitassu

Itse vetäisin meidän neljä ikkunaa (okei yksi jäi pesemättä makuuhuoneesta, viisi niitä oikeasti on) höyrypesurilla. Totesin sen suht nopeaksi ja kivuttomaksi tavaksi, eikä tullut käytettyä mitään aineita. Inhoan valumajälkiä ja en saa lastalla koskaan niitä pois. 
Oma inhokkikotityö on varmaankin astioidenpesu tai imurointi. Tosin viime aikoina olen alkanut tykkäämään tiskaamisestakin, kun aloin järjestelmään astiat ennen pesua työn helpottamiseksi.

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä olen kuullut muiltakin, että höyrypesurilla on hyvä pestä ikkunoita. Ehkä pitää joskus harkita :)

Tiskaaminen olisi varmaan munkin inhokkeja, jos ei olisi tiskikonetta!

Satsu (Ei varmistettu) http://ruusutorppa.blogspot.fi/

Imurointi! Yökyökyök! INHOAN sen rakkineen perässä vetämistä ja KAMMOAN sitä, että hetken päästä siivoamisesta silmään osuu nurkka, jonne pölypallot ovat piiloutuneet! Meillä siis mies pääsääntöisesti imuroi. Viimeaikoina olen muutaman kerran alistunut kohtalooni ja tarttunut melko uutukaiseen, pieneen ja hyvillä ulottuvuuksilla varustettuun imuriimme. Nykyisellä imurilla (vai imurimella, ei, imurilla) touhu on vain inhottavaa (ilman caps lockia). Ironisinta on, että vanhempani jaksavat aina muistuttaa, että imurin ääni oli takuuvarma nukutuskeino, kun olin vauva. Ja vaikuttaisi siltä, ettei omena kauas puusta pudonnut. JA siis kannattaa ehdottomasti hankkia kaksi todella karvaista koiraa, jos imurointi ei nappaa... not! No ajavat ne ainakin rikkaimurin asian.

MinEna
Kasvukäyrillä

Kuulostaa tutuLta, meilläkin mies hoitaa imuroinnin, ei todellakaan olemun pala kakkua. Ja nyt kun mietin en erityisemmin pidä mistään siivoamiseen liityvästä :D

Myös ne koirat löytyy nurkista karvastamasta, puhumattakaan siitä hiekasta... huoh.

Puuttuva palanen

En voi oikeestaan esittää mielipidettä ikkunanpesusta kun äiti on jotenkin aina päätynyt pesemään ne :D ehkä ensi vuonna pesen jo itse. Kotityöt on inhokkeja kaikki tasapuolisesti mut imurointi ja luuttuaminen taistelee kärkisijasta.

Sinulle on muuten haaste blogissani, en tainnut siitä vielä huudella :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Lucky you! Mä pesin nimittäin tänä vuonna äidinkin ikkunat :/

Kiitos haasteesta! Otan sen agendalle tässä lähipäivinä tai viimeistään Asukuvaviikon päätytyttyä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.