Äiti lentää!

Kasvukäyrillä

Kun katsoo maailmaa puolitoistavuotiaan silmin näyttää se miljoona kertaa jännemmältä kuin, sanotaanko nyt vaikka kolmekymppisen stressihirmun silmin. Meidän perheessä Äidistä tuli nimittäin välittömästi sankari, kun hän osasi lentää.

Olen kerran vuodessa kokeillut vieläkö kroppa (jota ei ole sanan varsinaisessa merkityksessä ole treenattu vuosikausiin) taipuu lapsena opeteltuun kärrynpyörään. Viime kesänä ei ollut toivoakaan, mutta syytetään siitä synnytystä (sehän käy selitykseksi mihin vain?). Tämän kesän yritys oli maanantaina, ja neiti S ei meinannut pysyä pöksyissään kun hän näki äidin tekevän kärrynpyörän (tyylipuhttaudesta viis, jos se menee ympäri ja mitään ei mene rikki; se on kärrynpyörä)!

 

ISI, KATO, ÄITI LENTÄÄÄ!

 

Ja sitten pitikin lentää uudelleen. Tosi monesti.

 

 

Palatakseni maanantain tunnelmiin muilta osin, niin kyllä täällä ihan kirjaimmellisesti voltteja heiteltiin, että anteeksiantoa heruisi ;) Mitä sitä ei Äiti tekisi lapsen hyvän mielen eteen? Ja tällä harjoitusvauhdilla musta tulee vielä vähintään yhtä hyvä lentäjä kuin 20 vuotta sitten!

Onkohan toi lentäminen periytyvä ominaisuus kun Pirpanakin oli sitä mieltä, että lentämään on opittava?

 

 

 

lennokasta torstaita

M

 

 

Kommentit

Amma
Why you little!!

Mulla sama :D Toki tänä kesänä oon heitelly kärrynpyöriä ihan urakalla, pääasiassa kyllä mun sudareiden riemuksi. Lapskin sano kyllä OOOOO!!!

(mua vähän jo naurattaa tää meidän samanlaisuus :D)

Raissi
RetroPrinsessa

Minun pitää säännöllisin väliajoin tehdä silta. Se ei ehkä nykyään enää ole niin korkea ja kaareva kuin yli 20 vuotta sitten, mutta silta se silti on vieläkin. Tuskainen ja venähdysherkkä, mutta SILTA! Tosin siltakaato seisonnasta ei taida enää onnistua... Enkä taida saada nostettua itteäni enää sillasta suoraan ylöskään... ööö.. Viimeksi tais Jykä joutua auttamaan minut ylös lattialta, kun selkä vähän venähti :D

MinEna
Kasvukäyrillä

Silta! Mun kanki selkä ei sellaiseen ole taipunut, noh 15 vuoteen ehkä!

ei kuitenkaan alkanut vetämään suonta? :D

Raissi
RetroPrinsessa

Vitsi, minä niin ootin tuota :D :D

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä arvasin <3

Amma
Why you little!!

Juu mäkin koitin kerran tässä vajaa puoli vuotta sitten. En päässyt ylös eikä meinannut onnistua istuminen seuraavana päivänä töissä. Olispa ollu noloa hakea saikkua kun "yritin voimistella". Toki oonhan mä ollu kaks viikkoa saikulla selän takia koska aivastin. Mitähän vielä menis työnantajalle läpi? ;D

MinEna
Kasvukäyrillä

Kuulostaa siltä, että muun yhteisen lisäksi me jaetaan myös tapaturma-alttius :D

MinEna
Kasvukäyrillä

Ooooo, Ammakin lentää! Sun täytyy olla superpro jos noin harrastukseksi lentämistä harrastat ;)

(mitäköhän vielä?:D)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.