Alelöydöt pikkuihmiselle

Kasvukäyrillä

Ensinnäkin on aivan pakko hehkuttaa, kuinka innoisani olen siitä, että koot 86 ja 92 ovat päässeet vaatekaappiimme! Se nimittäin tarkoittaa sitä, että olemme siirtyneet pois "vauvaosastolta" ja vaatevalikoima on kasvanut huimasti! Ja sitten se iso nyyh, mun vauva ei enää käytä vauvojen vaatteita :(

Tänä vuonna olen antanut alennusmyynneille oikeasti aika heikon kunnioituksen läsnäolollani ja lähes kaikki hankinnat olen tehnyt kotisohvalta täsmähankintoina vastaamaan tarpeita. Tarvelistalla oli ehdottomasti mekkoja. Niitä meidän neidillä ei ole juuri ollenkaan (johtunee äidin omasta taipumuksesta pukeutua mielummin housuihin ja "ei niin naisellisiin vetimiin"). Neidille haluaisin kuitenkin opettaa myös mekkojen käytön, jotta ei tuntisi itseään elefantiksi posliinikaupassa joka kerta kun päällä on mekko tai hame (kuten äitinsä tuntee). Ja kyllä hän nyt kesän juhliin mekkoja on oltava, eikö?

Mayoral mekko (ja ei, lappuja ei saanut irroittaa ;))

 

Ja niin löysinki aivan loistavan verkkokaupan tehdä täsmähankintoja! Alex and Alexamyy lasten merkkivaatteita ja valikoima oli huima! Olisin voinut tyhjentää koko kaupan =D mutta koska kyseessä oli täsmäostot, ostoskoriinin päätyi kaksi mekkoa: toinen Mayoralin raitamekko ja toinen Ralph Laurenin pikeemekko. Juhlaan täydellinen raitamekko oli oikea pastelliunelma, kun taas pikeemekko menee hyvin vähän parempana arkimekkona. Pikaisiin tarpeisiin ei ainakaan normaalitoimitusajalla kannata hankkia, sillä ainakin näiden perille tulo kesti melkein kaksi viikkoa. Muuten suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan valikoimaa, jos merkkivaatteet kiinnostavat!

 

mayoral, gant, ralph lauren 

Koska en ollut toimitusajasta olenkaan vakuuttunut ja huomiset juhlat puskivat jo uhkaavasti päälle kipaisin myös eilen keskustassa pyörähtäessäni Kampissa Gantin alennusmyynneissä. Ja löysinkin sieltä aivan uskomattoman söpön Polkadot mekon! Nyt olenkin sitten pulassa, en nimittäin osaa kuollaksenikaan päättää kummassa mekossa pikkuneiti huomenna edustaa! Mitä mieltä sinä olet, kumpi pääsee ensin käyttöön?

 

Pilkkuja vai raitaa, siinäpä vasta pulma ;)

 

mukavaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille

M, joka jäi tänä vuonna selkeästi vähemmälle, mutta kestää sen kuin äiti

 

Kommentit

HelenaK

Suloisia molemmat! Äänestän raitamekkoa. Tuo sininen näyttää siltä että menisi myös arkena, kun taas raidallinen on ainakin kuvassa astetta juhlavamman oloinen. Vaikka vaikea sanoa kun ei näe livenä :)

KaHeVi
Life Time Story

Annat S:n valita :) Ihania mekkoja kaikki kyllä!

petu24 (Ei varmistettu)

Mä komppaan kyllä edellistä :) Anna S:n valita! :) Vaikka eka meinasin sanoa (ennen kuin luin muiden kommentit) et Sininen mut sit toisaalta nyt kun tuli KESÄ nii toi värikäs ehdottomasti! ;)

siis apua kuinka erikokoisia lapset ovatkaan! :D meillä ukkeli 11kk käyttää jo osaksi 86koon vaatteita ja mä oon niin haikea kun ei enää vauvaosastolla oo.. ja kun ei vielä kävellä niin bodyt ois näppäriä mut hankala enää löytää kivoja.. :/

 

MinEna
Kasvukäyrillä

Meidän neiti onkin oikea kukkakeppi, hän on 87cm pitkä, mutta painaa hädin tuskin 11 kiloa. Tuossa vaiheessa meillä taisi olla vielä isoimmat 68 senttiset käytössä :D

medde
Medde xoxo

Raita ja pallo, molemmat ihania! Mutta silti ääni raidalle, se on ihan supersöpö :) 

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiitos kommenteistanne, raidoissa edustettiin, ja mekko oli oikea unelma! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.