Bataattia ja riemun kiljahduksia!

Kasvukäyrillä

Terveisiä Lapista!

Lomalla on kivaa, ainakin neiti S on tätä mieltä. Äiti sen sijaan sairastaa flunssaa eikä siten ainakaan vielä pääse nauttimaan ihanasta kevättä ennustavasta säästä. Onneksi neiti S pitää hyvin huolta, että äidilläkin riittää riemua lomallaan, hän on nimittäin oppinut kiljumaan! Koko pirtti raikaa kun pikkuinen päästelee riemunkiljahduksiaan! 

Olisimme ehkä kuulleet nuo kiljahdukset jo aikaisemmin, jos olisin ymmärtänyt, että ne "Ängli pöötsit", joita 5-vuotias sukulaispoika neidille esitteli on oikeasti vauvasta kivoja. Ja miksi ei; pyöreä muoto, isot silmät ja otsaa hakkaamalla päästelee hauskoja ääniä. Ängli pöötsejä on siis hankittava kotiinkin.

Tänään meillä oli myös suuri päivä! Neiti S sai ensimmäiset maistiaiset bataattia (neiti on linjoistaan turhankin tarkka, joten neuvolan suositus on aikainen (4kk) aloitus soseille, vaikka täysimetystä on harrastettu tähän asti). Lauantaina tuo maaginen ikä täyttyy ja Ämmin ja Ukon kanssa tänään tuota herkkua jo vähän maistelimme. Ja sehän oli hyvää! Pieni bataattihirmu jäi nuoleskelemaan sormiaan kun tarjoilu loppui, äidin ISO tyttö! Hurjaa tuo pienen ihmisen alun kasvu, heikompaa meinaa hirvittää. 

Lomaa on vielä jäljellä ja toivottavasti äitikin vielä tokenee nauttimaan :)

PS. Kaikki kummalliset kirotusvireet menevät Auto correctin piikkiin eikä suinkaan räkäisen äitipään ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.