Bye bye newborn, teretulemast baby!

Kasvukäyrillä

Yhden aikakauden voi taas sanoa olevan ohi. 

Neidin Stokken Tripp Trapp -tuoli kasvoi eilen ulos Newborn vaiheesta ja Baby Set saapui tilalle. 

Kahden koiran omistajana täytyy sanoa, että Newborn Set oli joka euron väärti, kun S oli ihan pieni hän istuskeli siinä ja katsei mitä äiti touhuaa keittiössä eikä koirilla ollut pääsyä neidin naaman puhdistukseen. Kaikki ruokailut ovat alusta asti olleet koko perheen yhteisiä hetkiä, kun S on voinut istua pöydän päässä ja "osallistua" ruokailuun (myös äiti on siis saanut syödä ruokansa rauhassa ja lämpimänä). 

Soseruokailun alettua tuoli oli loistava! Vauva oli omalla korkeudella eikä tarvinut kyykkiä sitterille. Neiti myös oppi hyvin nopeasti ymmärtämään yhteyden tuolin ja ruokailun välillä. 

Jos minun pitäisi nimetä yksi OIKEASTI arkea helpottanut hankinta, se oli tuo kaukalo. 

Ja nyt se siirtyy odottamaan seuraavaa käyttäjää, ystävillemme kesällä syntyvää prinsessaa. Toivon, että siitä on heille yhtä paljon apua ja iloa kuin on ollut meillekin!

 

Hämmästyttää, kummastuttaa

Kiitosh, nam.

Syöminen itsessään muuttui taas entistä haastavammaksi, mutta eiköhän se siitä, kun neiti tottuu uuteen jakkaraansa.

 

PS. Huomenna on äitienpäivä, minun ensimmäinen! Tänään kuitenkin ensin vietetään Lapsettomien lauantaita ja annetaan ajatuksemme niille naisille (ja miehille), joille huominen on yksi vuoden haikemmista päivistä. Siitä on vielä niin kovin lyhyt aika kun itsekin kuuluin samaan joukkoon. Huomenna sitten nautin äitiydestä, ihan ekaa kertaa äitienpäivänä!

Kommentit

Kummelikopplan
Kummelikopplan

Piti kirjoittaa että hieno kaukalo oli, meidänkin kaveri kävi testaamassa! Miten kauan tuo tabletti pysyy pöydällä? Meillä se oli alustasaakka tuhoon tuomittu ajatus :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Ennätys taitaa olla kymmenen sekunnin luokkaa, keskimäärin kolme, pitänee harkita teippiä;)

Kummelikopplan
Kummelikopplan

Satsaisin playtrayhin kun kyllästyt teippailuun :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Ei varmastikaan huono idea! Onko teillä toiminut sellainen?

Kummelikopplan
Kummelikopplan

Meillä on BRIO Sit tuoli omalla pöydällä ja toimii hyvin. Pahin sotku tulee pöydälle (ja tuolin ympärille) ja ruokapöytä saa olla paremmin rauhassa. Playtray on isompi kuin BRIOn pöytä, joten toimii varmasti yhtä hyvin ellei paremmin. Sormiruokailut on myös helppo tarjota suoraan pöydältä. Ainakin meillä astiat lentävät ensimmäisenä lattialle. Tuolin alla meillä on IKEAn lattiasuojus, jota saa Työtilat osastolta.

Monet blogit on mainostaneet playtrayta, mieleen tulee ainakin Lapsellista, Riikan blogi ja Mami go go.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.