Eero Aarnio lastenhuoneessa - Puppy ja Trioli

Kasvukäyrillä

Puppy -tuolia olin jo pitkään himoinnut, kunnes neiti syntymällään antoi minulle hyvän syyn hankkia sen ja nykyään se nököttääkin lastenhuoneessa. Meidän Puppymme on S - kokoa, eli pienin saatavalilla oleva, tällä hetkellä juuri sopiva ratsastettavaksi jalat maassa kun neiti 82cm pitkä, kohta se jää vain koristeeksi. Sellaisenakin se on ihana lastenhuoneen piristäjä; neitikin jo tietää sen olevan koiii.

Puppy ja neidin uusi keltainen seinä

Trioli -tuoli oli sen sijaan minulle täysin uusi tuttavuus, kun Mummi ilmoitti haluanvansa ostaa sen neidille yksivuotislahjaksi. Kun Puppy menettää hohtoaan, alkaa Triolin kulta-aika!

Trioli -tuolissa on nimensä mukaan kolme "toimintoa". Se on pienen (ja lyhyt jalkaisen) lapsen tuoli näin:

jalat on oltava nappien päällä

ja ylösalaisin käännettynä hieman pidempi sääriselle sopiva. Hauskin ominaisuus tuolissa on kuitenkin ehdottomasti se, että kun sen kellauttaa siitä tulee keinu!

kiii-kkkaaaa, kii-kkaaaa

 

Eikä siitä ole haittaa, että molemmat miellyttävät myös äidin silmää ;)

 

Ihanaa viikonloppua

M

 

Kommentit

Puuttuva palanen

Oi vitsi, Trioli on minullekin ihan uusi tuttavuus, näyttää tosi kivalta! Puppya olen haikaillut minäkin ja melko varmasti se naperon myötä meillekin ilmaantuu, ennemmin tai myöhemmin. Triolin voisi pyytää sitten vaikka 1v-lahjaksi :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Trioli on kyllä vinkeä ja uskon sillä olevan suhteellisen pitkä käyttöikä, kun omankin takapuolen kanssa mahtuu siihen vielä istumaan ;)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Oo, Trioli on mullekin uusi tuttavuus. Meille tuommoinen punainen lastenhuoneeseen, joo! 

MinEna
Kasvukäyrillä

Hei jee, että löytyi uusi inspiraatio! :) Punainenkin ihana <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.