Ensimmäinen vanhempainilta

Kasvukäyrillä

Tänään oli ensimmäinen vanhempainilta, minulle äitinä. 

Olo oli kuin ala-astella koulumatkalla kesäloma jälkeen: jännitti, hämmästytti, itketti ja hymyilytti. Kävelin aivan liian nopeasti tuon lyhyen matkan (saavuin siis punaisena ja sopivasti hikisenä paikalle) ja pelkäsin mielessäni, jopa nimeni ääneen sanomista. 

Mitä jos ne pitää mua ihan urpona?

Ja heti perään: camoon, et voi olla tosissas, et sä ole menossa mitään kouluesitelmää pitämään!

ekakertalainen

 

Siellä 40 senttiä korkealla penkillä istuessa ja lapseni päivällä leipomaa pullaa mutustellessa olin jo unohtanut kaikki rakentavat naurettavat ajatukseni ja keskityin nieleskelemään palaa kurkustani ja toivoin, että niagara silmistäni ei juuri nyt ala kohisemaan.

Voi ei, mun oma töhöttäjä on täällä päivän pyöritellyt (lue: mukiloinut) pullia ja tollasen kärpässienenkin se on väkertänyt. Täällä se päivät pitkät touhuaa kun itse leikin toimistolla tärkeää. Tossa se syö ja tossa se nukkuu. Sillä on täällä kavereta.

Ja sitä rataa.

Puhuttiin siellä jotain varhaiskasvastussuunnitelmastakin ja toivotaan, että kun sen tapaamisen aika koittaa niin mä pystyn jo tekemään muutakin kuin leikkimään, että mulla on roska silmässä.

 

Onko muilla nämä ensiedustamiset vanhempana mennyt kunnialla ja ihan coolisti? Vai löytyykö joukosta kenties muitakin jänishousuja? (Pliis sanokaa etten ole ainoa)

 

M, joka pitää nyt itsekin itseään vähän urpona

Kommentit

Katie
Aika kypsä äidiksi

Meillä ei ole vielä ajankohtainen aihe, mutta ihan saletisti aion liikuttua kyyneliin ekassa vanhempainillassani! 

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Meillä on ensiviikolla eka vanhempainilta. Iik, mitähän siellä tehdään?

MinEna
Kasvukäyrillä

Itketetään amatöörivanhempia, tietty! :D 

HandMadeWithLove

Meillä on ollut kaksi vanhempainiltaa. Ensimmäinen jännitti tooosi paljon, mutta tämä toinen meni jo ihanasti. Viimeisin vanhempainilta oli eilen. Saimme nauttia mustikkapiirakasta, johon meidän kullan murut olivat poimineet mustikat, voih <3

Ekalla kerralla olin todella asiallinen ja virallinen. Mietin mitä voi ja saa kysyä, mutta nyt tuli jo höpöteltyä ihan rennosti. Meidän Lilliputin ryhmän aikuiset on tosi ihania ja rentoja ja siksi tunnelmakin vanhempainilloissa on ollut tosi rento.

Nyt saimme ihastella murujemme tekemiä kaloja. Heillä on tämän syksyn teemana vedenaleinen elämä. Ne kalat oli niiiiin ihania!! Niitä katsellessa tuli se tippa silmään! Ja hymy tuli taas huulille, kun annoimme 10€ pastilli ja valokuva rahaa... Siinä sitten mietin, miten meidän Lilliputti "huutaa" ruokailun jälkeen pastilliaan eli astilliiiiiii :)

MinEna
Kasvukäyrillä

On kyllä jotenkin niin liikuttavaa nähdä mitä kaikkea toinen osaakaan! 

Ehkä seuraavalla kerralla mäkin voin jo ottaa rennommin, sulla vaikuttaisi kuitenkin menneen ihan coolisti :)

Hassua, miten jännä tuollainen tilanne voikaan olla!

 

HandMadeWithLove

Niin onkin <3

Ja uskon, että seuraavalla kerralla olet jo rennompi! Yhtä cool ku minäkin, hihih!! :) Ja hei, meidän vasu-keskustelu oli ihana! Sitä kannattaa odottaa!! Oli tosin tosi hassua huomata, että kuinka eritavalla Lilliputti toimii päiväkodissa kuin kotona.

Huomenna meillä on päiväkodissa vanhempainaamu. Silloin vanhemmat, isovanhemmat, kummit yms saa mennä klo 7-11 välillä hengaamaan päiväkotiin ja nähdä oikeesti miten heidän arki siellä pyörii. Tätä mä odotan toooosi paljon <3

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Mulle toi vanh.ilta ei oo ollut kovin paha, mutta se hemmetin vasu-keskustelu sitäkin pahempi. Aina joutuu itkua pidättelemään, etenkin jos hoitaja erehtyy kehumaan mun poikaa. "Nyyh, mun pieni osaa leikkiä hienosti kavereiden kanssa ja nyyh, se on aina niin kiltti kaikille, nyyyyh." Huh, taas se lähestyy, pitäs vähän terästää itteään...

MinEna
Kasvukäyrillä

OU nou! Mä olen niin pulassa! =D

MinEna
Kasvukäyrillä

venaa vaan ;) <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.