Ensimmäiset synttärijuhlat ja päivän asu

Kasvukäyrillä

Tänään juhlimme pienen pojan nelivuotispäivää hauskoilla Merirosvosynttäreillä. Neiti S:lle ne olivatkin ensimmäiset "kaverisynttärit", jos omia juhlia ei lasketa tähän kategoriaan. 

Alun hämmästyksen ja hämmenyksen jälkeen neiti olikin ihan elementissään ja leikki muiden metrinmittaisten mukana kuin vanha tekijä. Ruokapöydässä herkuteltiin nakeilla ja lohipiirakalla sekä kaukulla ja pillimehulla. Pienikin pääsi herkuttelemaan, kun kotona sitä ei oikeastaan ollenkaan tehdä. Onneksi pidin sokerimäärän hallinnassa, sillä menoa riitti ilman niitä kuuluisia sokeriövereitäkin ;)

S

pomp de lux

gant

Äiti

bikbok

 

Pienen juhlijan asu valittiin uusien Pomp de Lux hankitojen joukosta ja silaistiin joulupukin tuomilla sukkahousuilla. Itse sen sijaan pukeuduin tällä hetkellä ehdottomaan lempivaatteeseeni. Paita suorastaan huusi minulle muutama viikko sitten BikBokin ikkunasta kun kuljin siitä ohi! Ja kovassa köytössä on ollutkin. Pitkä raitapaita on ihanan kevyt ja pystyraidat kivaa vaihtelua minulle jo vakiovarusteeksi muodostuneille vaakaraidoille. Asusteet ja muut vaatteet määrittävät käyttötarkoituksen, mutta työvaatteena se on parhaimillaan mustien housujen kanssa.

 

En ole itse koskaan ollut hyvä hameen tai mekon käyttäjä, vaan jalkaani valikoituvat hyvin usein housut tai farkut ja huomaan sen näkyvän myös neidin vaatetuksessa. Tänäänkin mekko vaihtui juuri ennen lähtöä pussishortseihin ja vaaleanpunaiseen tunikaan. Voiko olla, että oma "mekko vieroksumiseni" heijastuu myös siihen, että mekot näyttävät mielestäni herkästi hassuilta myös neidin päällä? 

 

Nyt ollaankin sitten jo juhlista uupuneina unten mailla ja tämä äiti suunnistaa saunaan!

 

rentoa lauatai iltaa kaikille!

M

 

PS. Oletteko kiinnostuneita näkemään enemmänkin vaatekaappiemme sisältöä ja asukokonaisuuksia vai pysytäänkö vanhalla ei juurikaan vaatteita sisältävällä linjalla?  

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Lisää vaatepostauksia vain :) Terkuin, yks lasten vaatteisiin hurahtanut ;) Ja on totta, että minäkin vieroksun Eevillä mekkoja ja hameita, mutta saa nähdä mitä kesä tuo tullessaan :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Ah, meitä on siis muitakin ;)

Mäkin olen kesäksi hankkinut neidille useamman mekon ja odotan josko niitä tulisi pidettyä enemmän, mutta ainakin viimekesä tuntui menevän legginsit ja tunika linjalla.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.