Hääpuku - valinnan vaikeutta ilmassa

Kasvukäyrillä

Hääpuvun valinta. Miten se onkaan näin hankalaa? Toinen on liian iso, toinen liian pieni, kolmannessa ei ole pitsiä ja neljännessä sitä on liikaa. Viides on liian kallis. Kuudetta ei jaksa enää edes sovittaa.

Pari kuukautta sitten luulin jo löytäneeni SEN, mutta sitten tuli toinen sovituskerta. Se lähes täydellinen puku löytyi mallista, johon en olisi itse edes koskenut; ihana pitsinen merenneitounelma, juuri oikeanlaisella laahuksella. Täydellinen. Ja aivan liian kallis.

Pienehkö epätoivo ja hyppäsimme neidin kanssa eilen junaan tutustumaan Tampereen valikoimaan.

Löytyi taas uusia vaihtoehtoja, mutta ei sitä täydellistä.

Behind the scenes

Kertokaa rakkaat ja ihanat miten ihmeessää onnistun löytämään juuri sen minun puvun?! Miten sinä olet löytänyt omasi? Maksoitko aivan liikaa vai menikö kompromissiksi?

 

Niin, ja ihanaa viikonloppua! Joko teillä on lunta?

Kommentit

MM
Maijan matkassa

Kun olin sovittanut tarpeeksi ja tiesin, mitä halusin, marssin ompelijalle ja teetätin täydellisesti istuvan puvun. Minulle ei tosin tullut perinteistä valkoista hääpukua vaan mekko, jota kuvittelin voivani käyttää joskus muissakin juhlissa. En kuitenkaan ole viiteen vuoteen vielä käyttänyt, sillä se on kuitenkin se oma hääpukuni. :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Varma keino saada haluamansa! Epäilen vain, että unelmapuvun hinta ei paljoa siitä pienenisi, kun ttoiveissa on morsiuspuku. Saatan toki olla väärässäkin :) Jos ei kohta ala löytymään niin täytyypä selvitellä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Taidan tuntea jonkinlaisen pienen haikeuden pistoksen kun tuo sovittelu oli niin jännää. <3 Minä otin Sen täydellisen, ja maksoin siitä aivan budjetin kipurajoille asti. Mieheni on jälkeen päin sanonut, että eikö osa puvun hinnasta olisi kannattanut laittaa vaikka sormusbudjettiin, ja toisaalta ymmärrän hänen pointtinsa. Mutta silti ei. Puku oli vaan niin täydellinen, juuri se oma, heti ensi sovituksesta asti, ja teki osaltaan hääpäivästäkin niin täydellisen. Jatka vaan sovittelua kaikessa rauhassa, eikös sulla ole vielä ihan hyvin aikaakin? Ja milloinkas olikaan se vuodenaika kun tosi iso osa hääpuvuista menee aleen (ei kai se ollut muuten syyskuu?). Kälyni löysi oman aiemmin sovittamansa aivan liian kalliin unelmapukunsa vahingossa -50 alennuksesta!

MinEna
Kasvukäyrillä

No mä arvasin, että sä olet ottanut sen täydellisen (niin minäkin haluaisin tehdä :D)! Mutta toisaalta, ihan mielelläni laittaisin ne ylimääräiset sataset myös siihen sormukseen, se kulkee kuitenkin joka päivä mukana. Vaikeaa.

Jos itseäni yhtään tunnen, kirkkoon astellaan "siinä täydellisessä" ;)

ALET! Ne taitaa olla tammikuussa!

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo siis tuo on kyllä paha valinta, kun hääpukua käyttää sen yhden ainoan päivän, ja sormusta taas tosiaan joka päivä häiden jälkeen. Hei nyt keksin! Menkää katselemaan sormuksia, ja katsele vaikka mitä voisit saada jos laittaisit mekkobudjetin yli menevän summan sormukseen. Siinä sormuksia sovitellessa voit ehkä saada tunteen siitä, kumpi tuntuu enemmän omalta?

MinEna
Kasvukäyrillä

Hyvä idea! Siispä ennen seuraavaa sovitusta sormuskaupoille :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ajattelin ainakin itse tilata Kiinasta :)
Oon lukenut paljon hyviä kokemuksia ja voisi jopa saada unelmapuvun todella edullisesti..
Kannattaa katsoa esim. idreamprom.com..

MinEna
Kasvukäyrillä

Tästäkin vaihtoehdosta olen monilta kuullut, mutta se ei tunnu itselle sopivalta vaihtoehdolta.

Haluan pukuni olevan täydellisen istuva, joten en voisi kuvitellakaan tilaavani sitä ilman useampaa sovitusta ja korjausmahdollisuutta. Ja entä jos se ei vastaakaan odotuksia? Hui, kuulostaapa pelottavalta :D

Ja eikö monet näistä ole kopioita isojen talojen puvuista?

 

Hymyläinen (Ei varmistettu) Http://hymylainen.blogspot.fi

Löysin omani aikoinaan Stockalta ja sattuipa olemaan juuri tammikuu ja alet :)
Onneksi äitini halusi osallistua puvun hankintaan niin ei kauheasti kirpaissut. Juuri valmistuneena rahaa ei kauheasti ollut. Se juuri minun pukuni maksoi tuolloin jotain 600kieppeillä. En muista mikä ovh olisi ollut.
Pysyin pelkissä Hesan valikoimissa ja keräilin mallistolehtiä. Tarkka visio mulla oli puvusta ja äitini tietysti olisi tykännyt eri puvusta mutta morsmaikkuhan sen päättää ;)
Tsemppiä puvun etsintään - kyllä se sieltä löytyy!

MinEna
Kasvukäyrillä

Täytyy koluta alet läpi, ja keräämässä Wanhan Sataman häämessuilta alekupongit ;)

 

Kummelikopplan
Kummelikopplan

Minä tein pukuni itse ja sain sellaisen kuin halusin. Silkit mies kantoi Kiinan reissulta ja materiaalikustannuksiin taisi mennä 50€. Omia työtunteja en laskenut, vaan nautin tekemisestä!

Voihan pukua muokata Suomessa jos päätyisit tilaamaan Kiinasta. Pari ystävää ovatmyös teettäneet ompelijalla asunsa.

MinEna
Kasvukäyrillä

Voi vitsit kun osaisikin tehdä itse! Wau :)

Ompelijaa täytyy harkita jos sattuu käymään niin ettei löydy valmiina.

I Love dresses (Ei varmistettu) http://forthosewholovedresses.wordpress.com/

Hei!

Oikean puvun löytäminen muuttuu hankalammaksi mitä enemmän sovitat pukuja :) Toisaalta sen oikean kyllä tunnistaa. Mekko on tärkeä osa suurta päivää, mutta se sormus on tulevaisuudessa sormessasi päivittäin. Panostaisin siihen :) Kauniita mekkoja saa kohtuu hintaan Suomestakin vaikka käytettynä, joita voi tarvittaessa viedä ompelijalle muunneltaviksi.

Onnea etsintöihin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.