Helsinki maistui!

Taste of Helsinki tarjosi Äidille ja Isille sitä toivottua laatuaikaa ja olipas se kerta kaikkiaan virkistävää käydä yhdessä vähän ulkoilemassa. Kyllä tällä taas jaksaa eteenpäin!

Lähtö tuli niin yllättäen, että emme kovin paljon ehtineet ennakkoon tutustua tarjontaan, mutta onnistuimme paikan päällä löytämään mieleiset annokset. Maistelimme useita eri annoksia ja yksimielisellä tuomiolla illan parhaaksi suoriutui Gaijinin Green Shell Mussels & Yuzu (vihersimpukkaa, yuzu-sitruuna dressing, merileväkaviaari) sekä Pork Belly Yakiniku (makeassa soijassa marinoitua grillattua possunkylkeä, japanilaista vesikrassia). Todella herkullista, jos jono ei olisi ollut niin pitkä niin olisin hakenut annokset uudestaan (ja uudestaan, ja uudestaan)!

Pidimme itseasiassa koko tapahtumasta niin paljon, että päätimme ottaa ensi kesänä uusiksi. Elokuinen Flow Festival on meille jo perinne, niin eiköhän me tästä saada itsellemme toinen sellainen. Ensi kerralla vain vähän parempi varautuminen aikataulullisesti niin, ettei ole hoppua minnekään. Tällä kertaa olimme ehtineet lupautua taksin korvikkeeksi Tallinnasta saapuville sukulaisille, joten ilta katkesi vähän kesken. Mutta kyllähän se muutama tunti on näin amatöörivanhemmille ihan sopivasti, ettei ihan hurjaksi heittäydytä kerta heitolla 😉

img_2045.jpg

Green Shell Mussels & Yuzu

img_2046.jpg

Pork Belly Yakiniku

Neidillä oli ollut Mummin kanssa mukavaa, kuten olettaa saattaa. Paljon laulua ja leikkiä sekä yksi uusi taito: kielellä kitalakeen napsuttelu! Jos minulta kysytään, niin tämä on huomattavasti kivempi juttu kuin se aikaisempi pärisyttely. Suorastaan loistavaa, että sen tilalle tuli vihdoinkin uusi juttu!

Suur-kiitos Mummille koko perheen puolesta!

 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *