Hittituotteet

Kasvukäyrillä

 

Pari viikkoa sitten Neiti S kyseli epätoivoisena lahjavinkkejä, ja sainkin monta hyvää ehdotusta kiitos! Nyt syntymäpäivät ovat takana ja lahjat saatu. Vanhemmat päätyivät viime hetkellä takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan ja annoimme neidille lahjaksi leikkikeittiön. Kuvia aamuisista leikeistä, voit käydä kurkkimassa Instagrammista, täältä. Keittiö oli ehdoton hitti ja kun vieras toisensa jälkeen toimitti mitä ihanimpia keittiövälineita on eivät leikit aivan heti lopukaan! Vähän väliä on puuro kiehautumassa ja uunissa valmistuu lempiruokaa.

 

mekko - mayoral

sukkikset - hm

 

Toiseksi hittilahjaksi muodostui Vaarin mukanaan tuomat vaaleanpunaiset (tietty) Brion nukenvaunut. Niillä on kärrytelty ympäriinsä, vauva viihtyy vaunuissaa erittäin hyvin ja repussa on hyvä kuskata eväitä ja vauvan vaihtovaatteet. Kyllä on ihana katsoa kuinka toinen keksii uuden leikin toisensa perään! <3

 

Hauskinta tässä hommassa on se, että leikit muuttuvat kovaa vauhtia sellaiseksi, että äidillä ja isilläkin alkaa olla rooli niissä. Ja lempiruoka, se on hyvää.

 

E

Kommentit

MinEna
Kasvukäyrillä

Pistetään korvan taakse ;)

Kommentoi