Huijarisyndrooma

Kasvukäyrillä

Miten mä sainkaan tän työn? Aivan liian hyvää ollakseen totta. Entä jos en osaakaan mitään? Jos mä olenkin unohtanut kaiken? Mitä jos ne luulee palkanneensa yli-ihmisen?

Juuri nyt voisi kuvitella, että kärsin huijarisyndroomasta, mutta se taitaa olla vain äärimmäistä jännitystä uuden työn aloituksesta.

Olen valmistautunut valitsemalla vaatteet, lakkaamalla kynnet, valmistamalla aamiaisen valmiiksi jääkaappiin ja hengittämällä. Erityisesti hengittäminen on vaatinut keskittymistä.

Huh, aina se vain on yhtä jännää; uuden aloittaminen.

 

M, joka toivoo itselleen hyviä yöunia

Kommentit

Eerika
Bättre liv

Tsemppiä! Mä muuten niiiiiin kärsin tuosta huijarisyndroomasta. Hitto siitä pitää päästä eroon kun palaan työlämään! Mut hyvin sä pärjäät, alkuun ei tartte kun muistaa oma nimensä ja mielellään myös pomonsa :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiitos Eerika! =)

PS. Kyllä mäkin taidan oikeasti siitä vähän kärsiä, mutta olen aika hyvin oppinut kulumeem vuoden aikana vaientamaan sen! Yes, I can ;)

 

Nina Enroth

Äläpä nyt luule, että saat nukuttua. Mutta jännitys korvaa yöunet huomenna. Hyvin se menee! Jee!

Elina U.
Lentoaskeleita

Nyt unohdat heti kaikki huijariajatukset ja menet hyvillä mielin nukkumaan! Iik, oon innoissani sun puolesta, tsemppiä ja iloa huomiseen! <3

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Jee! Tsemppiä uuteen työhön, hyvin se menee :)

jatuva

Joo mäki jotenkin välillä tunnistan ton pienen sisäisen huijariäänen joka yrittää nihkeillä ja olla ilopilaaja, mutta se pitää tosiaan vaan oppia vaijentamaan! Kantsii muuten lukea myös hesarin juttu aiheesta: http://www.hs.fi/elama/Oikeasti+olen+huono/a1410924770670 

MinEna
Kasvukäyrillä

Tämä on itseasiassa juuri se juttu jonka aiheesta ensimmäinenä näinkin, oli hyvä!

Se on viheliäinen nihkeilijä, jotense kannattaakin pyrkiä vaientamaan!

jatuva

Jep, tossa hesarin esimerkissä on onneks mukana myös toi mies mutta tuntuu, että tää on jotenki just naisten ongelma.. Mun pieni sisäinen feministi nousee aina itteäni vastaan ku tulee tollasia ajatuksia :D

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiitos tsempeistä kaikille! <3 Hengissä ollaan ;)

Tää huijarisyndrooma on muuten kaikinpuolin sellainen aihe, että kiinnostaa allekirjoittanutta enemmänkin. 

 

Kommentoi