Huonon Äidin seurassa

Kasvukäyrillä

Kuluneella viikolla, muutamien mutkien kautta päädyin Sanomatalolle istumaan nojatuoliin ja keskustelemaan tässäkin blogissa aina ajankohtaisista asioista: äitiydestä, kaaosvuosista ja naisten solidaarisuudesta toisiaan kohtaan, seurassani Sari Helin ja äitikolleega Sari Tomperi.

 

Ohjelman pääset katsomaan tästä.

Mitä mieltä sinä olet esillä olleista aiheista?

 

E

 

PS. Please be kind ;) Ihan huikean jännä kokemus!

 

kuva: kuvakaappaus www.istv.fi/huonoaiti

Kommentit

Amma
Why you little!!

Tosi luontevaa ja sujuvaa ja tärkeää asiaa! Ja ah, kuinka mulla tulee sua ikävä!!

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiitos! Voi hanipöö <3 *pus

Ei jännityksen häivääkään, hyvin esiinnyit ja ah, niin tuttua asiaa.

Mä en muista suurta arvostelua hiekkikseltä - en tainnut kuulua piiriin ja vietin siellä niin vähän aikaa, mutta itse ahdistuin kaikesta siitä tavaran ja vaatteiden efektien ja ominaisuuksien arvostelusta ja kilpavarustelusta.

Mutta sain toki osakseni äitihalveksunnan, kun palasin töihin tytön ollessa vajaa 5 kk. Juurikin siitä imettämisestä ja siitä, kuinka hylkäsin lapseni. Hylkäsin, vaikka lapsen isä jäi kotiin. Jälkikäteen huvittavaa sekin, että mies sai sankarin arvonimen ja oli superarvostettu kotiäippien ja naispuolisten työkavereiden keskuudessa "vau, mies ottaa vastuun noin pienestä, voi miten upeeta". Samaan aikaan meitsi oli alinta roskasakkia... Jokin ristiriita tossa yhtälössä mun mielestä on edelleenkin, mutta olkoon...äitimafia :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Kyllä mua jännitti, mutta hyvä jos ei välitä ainakaan niin maksimaalisena ;)

Noi on juuri niitä juttuja. Ja itse olen oppinut, että kun suhtautuu asioihin niin, että koskaan ei tee kaikkien mielestä oikein on paljon helpompaa. Mielipiteitä asioista ja oikeista tavoista toimia on yhtä monta kuin meitä äitejäkin. Se vaan taitaa kuulua lajin luonteeseen.

Ja oikeasti mä uskon, että jokainen meistä on omalla tavallaan epävarma ja siksi sen oman mielipiteen tuominen esille on niin tärkeää, vähän niin kuin varmistella, että se oma tapa olisi edes jotain sinne päin. Eikä siitä voi varsinaisesti ketään syyttää, epävarmmat ihmiset, kuten minä neidin syntymän aikoihin vaan saattavat ottaa sen raskaammin.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.