Isäkuukausi ja kahdeksan täyttä kuukautta

Kasvukäyrillä

Isäkuukausi on alkanut ja  neidillä täyttynyt kahdeksan kuukauden ikä. Näitä iloisia asioita onkin vietetty neidin kummisedän vierailun lomassa. Tehty retkiä, sisustettu neidin huonetta vähän taas isommalle tytölle sopivaksi ja ihan vaan oleiltu.

Huomenna alkaa taas se äidin lempipuuha, eli pakkaaminen. Koko perhe pakkaantuu jälleen kerran autoon, matka tosin on neidille ennätyksellinen 958km, kohti Lapin mummolaa. Huh, ihan pikkasen jo hirvittää, mutta avoimin mielin ja ilman aikataulua sen kai pitäisi onnistua? Pitäisihän?

Jotain superhyviä neuvoja tarjolla? Kaikki otetaan ilolla vastaan!

Tässä vielä muutama Instanmoment menneistä päivistä. Kuvissa mukana myös ensi kesän vihkikirkko, mikähän se mahtaa olla? ;)

 

Kommentit

MM
Maijan matkassa

Meillä puolet lyhyempi ajomatka sujui kymmenkuisen (ja kaksivuotiaan) kanssa muutama päivä sitten varsin mainiosti, kun mentii "nukkutahtiin". Ajo-osuuksien aikana siis nukuttiin mahd. paljon. Pysähdykset pidettiin ruoka-aikoihin ja niiden yhteydessä varattiin aikaa myös touhuamiselle. Nukkumisen lisäksi autossa kulutettiin aikaa porkkanatikkuja järsien, maitoa pullosta juoden ja muutamia leluja pyöritellen. Yllättävän kivutonta, mutta tosiaan myös puolet lyhyempää. :) Niskatyyny oli kyllä ihan ehdoton! 

MinEna
Kasvukäyrillä

Helpottavaa kuulla, että noinkin pitkä matka on mennyt niin, että mielikuva on positiivinen! En edes elättele toiveita, että noin mahdottoman pitkä aika menisi ilman ongelmia, mutta yrittänyttä ei laiteta;)

Tavoite olisikin juuri ajaa mahdollisimman paljon uni aikoina. Kahdet päiväunet ja kahdeksan jälkeen alkavat yöunet on hyödynnettävä, eikä ottta stressiä pysähdysten pituudesta. Onneksi on jo suht säännölliset ruoka-ajat, niin niihin on helppo ajoittaa pysähdyksiä!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.