Ja sitten se sanoi Skräts!

Kasvukäyrillä

Mikä on musta, kruunaa kiireisen aamun ja sanoo skräts?

Tiedättekö ne aamut kun kaikki menee vähän pieleen? Heräät vähän liian myöhään, hiukset eivät ota asettuakseen, lapsi haluaa lähteä reinoissa ja ovesta päästään ulos vähintään 15 minuuttia liian myöhään. Aamut, jotka huutavat naamasi päin: Tänään olisi kannattanut jäädä sänkyyn!

Ja sitten, kun olet vihdoinkin saanut luovittua tiesi autolle (edelleen aikataulusta myöhässä) ja hyppäät autoon kuulet sen: SRÄTS!

Jep, se loikka oli ihan vain hitusen liikaa kireälle kynähameelle ja sen halkiolle.

Aikaa vaatteiden vaihtamiseen: nolla minuuttia.

Olisi pitänyt jäädää nukkumaan, se sanoi minulle irvistäen kun takamustani hissin peilistä tiirailin ja rukoilin, että viisi senttiä vesirajasta on rohkein halkion mitta, joka päivän aikana nähtäisiin.

 

E, jonka liikehdintä ei ole kehittynyt samaa tahtia kuin halu käyttää hameita. Housuihmisiä, they say.

 

PS. Joko seuraat meitä Facebookissa? Tykkäämällä saat kaikesta, siis tämä tärkeä tieto mukaan lukien, etujoukossa päivityksen ;) 

Kommentit

HandMadeWithLove

Voi ei!!! Tosin nyt on pakko myöntää, että ihan hieman mua nauratti, kun luin sun postausta!! Olit kirjoittanut tämän niin niin ihanasti!! Kaiken kukkuraksi, mä niin samastun sun aamuihin. Meillämä herään 45 min enne muita. Ensin torkutan muutaman kerran, sitten kömmin ylös ja suuntaan vessaan. Yritän meikata, laittaa hiukset ja pukea ennen kun Lilliputti ryntää ovestaan ulos ja kun tämä tapahtuu, niin itselleen ei voi tehdä enää mitään. Sitten lähdetään sen näkösenä, näyttipä miltä hyväänsä!! Nimimerkillä: Paita väärinpäin töissä viime tiistaina :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Saat kaiken sympatiani paidan kanssa, tää on niin tätä ;)

tsemppiä aamuihin!

HandMadeWithLove

Kiitos sympatiasta :) Ja ANTEEKSI kun sun tarina ihan vaan vähän nauratti mua ;) vaikka olikin vakava juttu, eikä siinä ole mitään hauskaa... Oli vaan niin ihana lukea, kun jollakin muullakin on haastetta aamuissa :)

Sinulle myös ISOT tsempit!!

Ja tottahan on, että mistään hinnasta en Lilliputtia pois antaisi aamuistani! Vaikka vaatteet olisi väärinpäin tai ne unohtuisi kotiin ;)

MinEna
Kasvukäyrillä

No worries, voin kertoa, että kaikkia muitakin nauratti (paljon), jopa minua jälkikäteen ;) 

mä olen viime aikoina kunnostanut tässä vaateasiassa kun siitä ei ole kovin kauan kun olin lähdössä töihin jakkupuvunhousut nurinpäin, taskut paljasti =D

kaiken se kestää <3

HandMadeWithLove

Tärkeintä on, että itsekin pystyy näille nauramaan, muuten tää olis ihan turhan vakavaa!!

Vai, että taskut paljasti, hihih!! Pirun taskut!! :)

Jeps, <3 <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.