Juhannus mökillä - taaperon kanssa

Kasvukäyrillä

Äidin flunssa ei ole (kovin paljon) pahentunut (ei kyllä parantunutkaan), eikä kukaan muu ole perheestä (vielä) sairastunut, joten pidamme suunnitelmastamme kiinni ja suunnistamme huomenna saaristoon. Aaaaah! Ensimmäistä kertaa tälle kesälle!

Useiden erilaisten sattumusten summana olen myös aloittanut "mitä tarvitaan mukaan" -suunnittelun vasta tänään. Ja Isi ei ole vielä tullut kotiin ruokakaupasta. Joku saattaisi sanoa, että et sitten oppinut viime vuodesta mitään, mutta huomenna ollaan valmiita! ;)

Ja mulla on lista! (jottei se pupu taas unohdu) Ja neitikin tehnyt listaan omat tarkennuksensa <3

Olemme edellisen kerran olleet mökillä viime kesänä, neidin ollessa noin kymmenen kuukautta nuorempi. Tuolloin hän konttasi ja nousi silloin ensimmäistä kertaa seisomaan keskellä lattiaa ilman tukea, ollessaan yhdeksän kuukautta <3

 

Tunnelmia noilta reissuilta, voit käydä kurkkimassa näistä linkeistä:

Juhannus: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/saaristolaiselamaa

Elokuu: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/ala-unohda-naita-saaristolaiselamaa-vol-2

Niin ja se käärme! http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/se-oli-kaarme-saaristossa-sattuu

Tänä vuonna odotetaankin sitten hieman toisenlaista menoa ja meininkiä; konttaamisen sijaan meillä edetään juosten ja pomppien, vettä r a k a s t a a n ja kiipeily on enemmänkuin pop! Should I worry? Vähän kyllä hirvittää, mutta ollaanhan me kaikki muutkin selvitty sieltä hengissä!

 

Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Ja onko jotain hyviä vinkkejä taaperomökkeilyyn?

 

M, joka laittaa varpaatkin ristiin ettei flunssa saavuta neitiä juhannuksen aikana

Kommentit

me lähdetään myös mökille! ihanaa ja ah-ahdistavaa. Onneksi meidän poju ei vielä kävele, tontin alueella kun menee maantie. apua! ja rannassa on iso laituri jolta voi humpsahtaa suoraan kivikkoon.. nojoo, niinkuin sanoit ollaan me muutkin selvitty hengissä. Ja sillonkin kun meitä oli niin monta pientä ettei edes jokaiselle isoja käsivarsia kokoajan kaitsemaan.. Nyt kun niitä on suhteessa 10-1 ;) 

Hauskaa juhannusta rentouttavaa mökkireissua!!

p.s. Meillä isoilla alleviivauksilla listassa PANDA

Kommentoi