Kakka äiti ei

Kasvukäyrillä

Tänään neiti S oppi uuden sanan: kakka. Luulisin tämän olevan seurausta pottaharjoittelusta, joka aloitettiin parisen viikkoa sitten. Erittäin tarpeellinen sana! Ja tietysti kirvoittaa rajattomasti huonoa huumoria vanhemmissa (salaa).

Kun pienen ihmisen sana valikoima rajoittuu lähinnä sanoihin "Äiti" ja "Ei", tavuja toki kuullaan enemmänkin, niin uuden hienon "Kakka" sanan lisääminen litaniaan näiden kahden kanssa aiheuttaa hienoja "lauseita"!

"Otetaanpa maitoa."

- Kak-kaa.

"Maitoa, S, maitoa"

- Kak-ka ei.

"Maitoa kulta, sano maito."

- Kak-ka äi-ti ei.

Asia selvä.

Sanan merkityksen ymmärtämiseen en usko, sitä on vain kiva hokea, "K" kun on ihan uusi löydös aakkosista. Tosin sana ilmestyi heti vaipanvaihdon ja pyllypesun jälkeen, eli jotain pientä havaintoa ehkä voisi olla..?

Niin tai näin, tänään kaikki on ollut kakkaa. Erityisesti Äiti :D

Hauskaa illan jatkoa! 

PS. Huomenna saattaa olla jänniä uutisia tarjolla ;)

 

 

Kommentit

Tamsin

Kakka äiti ei. :'DD Ihana!

Lilleri78
Tuttitango

Ihana! :D Ja samaistuin, meillä myös kakkaa kuullaan runsaasti, vaikka sanavarastossa on jo paljon muutakin. "Kakka" on nimittäin vaippa, ja jos jossain on vaippa, siitä täytyy tiedottaa, sitä täytyy osoittaa ja sen luokse täytyy mennä kipin kapin ja tarvittaessa tuoda se äidille. Erityisen jännittäväksi elämän tekee, kun uimahousut ovat lapsen mielestä myös vaippa=kakka ja alkaa sitten vauvauinnissa kovaan ääneen hokemaan "Kakka, kakka!" :D Ja sehän on taikasana, jolla koko uintiporukan voi tarvittaessa saada ihan sekaisin ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.