Keinutuolin taikaa

Kasvukäyrillä

Keinutuoli vauvaperheessä.

En jaksa edes laskea, kuinka moni minulle sanoi odotusaikana, että "hommaat sitten sen keinutuoli" ja "vauvat tykkää keinutuksesta". Muutaman kerran asiaa mietin ja totesin, että me emme keinutolia tarvitse. Meillä ei ole tilaa olohuoneessa puhumattakaan makuuhuoneesta. Ja toiseksi, pidin sitä jollain tavalla vanhanaikaisena ajatuksena, että odottava äiti ja pienen vauvan äiti automaattisesti tarvitsee keinutuolin.

Lapin mummolassa on keinutuoli. Neiti on nyt kahdeksan kuukautta ja ensimmäistä kertaa elämässään hän päässyt kosketuksiin keinutolin kanssa. Ja hän rakastaan sitä. Joka aamu S on herännyt kello kuusi, normaalisti hän jää siitä leikkimään tunniksi - kahdeksi ja menee ensimmäisille (niille salaisille) päiväunilleen. Täällä ollessamme minä olen (tai kuka neidin kanssa onkin noussut) mennyt hetkeksi olohuoneeseen keinumaan neidin kanssa keinutuoliin ja yöunet ovat jatkuneet lähes välittömästi. Vähänkään uninen neiti nukahtaa päivälläkin päiväunillee kertaheitolla kun hetken kiikkaa tuolissa. Ja hän nauttii. Kiehnää rintaa vasten ja halailee pienillä käsillään, kunnes nukahtaa. 

Kotiin meille ei tässä vaiheessa enää keinutuolia tule, mutta itsekin siinä istuessa neidin kanssa, ymmärrän miksi se keinutuoli olisi pitänyt hankkia. Se on ihana. Ja vähän jopa harmittaa ettei sitä meillä ollut. Ehkä sitten jos joskus neidille tulee sisarus? Sitten meillekin tulee keinutoli, se on varma.

 

 

Kommentit

Eerika
Bättre liv

Oi, mulle on tullu jokin outo keinutuolihimo, ilmeisesti johtuu tästä raskausajasta? Samoin riippumatto on i-h-a-n-a, harmi vaan ettei se mahdu meidän partsille joten saan sen aina välillä johonkin puiden väliin tai anopin pihalle kiinni. Oi, mistäköhän löytäisi ihanan keinutuolin, kyllähän sen nyt saisi tänne jonnekin vielä mahdutettua.. ;)

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä ennen ole ymmärtänyt kuinka ihana se onkaan, suosittelen jos se vain mahtuu, varmasti ihana sen nyytin kanssa!

Mimosa

Meikä on aina halunnut kotiin keinutuolin ja varsinkin raskausaikana sellaista himoitsin, mutta meille ei vaan minnekään mahu. Se vie kuitenkin sen verran tilaa. Keinutuolit on niin kivoja.

Hymyläinen (Ei varmistettu)

Me saatiin mun mummon vanha keinutuoli, jonka hän sai minun vaarilta 60v lahjaksi eli yli 30vuotta sitten. Silloin vatsavaiva-aikaan sain pojan rauhottumaan tuolissa mutta nyt se on jäänyt. Pitäisikin ehkä joskus aamulla kokeilla koska herra herää siinä viiden kuuden välissä ja olisi toki kiva jatkaa unia.
Joudutko vaihtamaan vaipan tässä välissä?.

MinEna
Kasvukäyrillä

Vaihdan vaipan ja annan maidon heti kun herää, sitten on menty tuoliin kiikkumaan. Kannattaa kokeilla! Mulla ihan harmittaa, kun kotona ei ole sitä mahdollisuutta.

Seesteliving (Ei varmistettu)

Yritykseni on alkukesästä tuonut markkinoille nimenomaan vauva-aikaa ja imetystä varten ideoidun, raikkaanmodernin keinutuolin. Kelpaa sitä katsella myöhemminkin toki :)

http://www.seesteliving.fi/epages/seesteliving.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Sho...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.