Kesävaatehankinnat – H&M

Lämpimät säät ja auringonpaiste herätti minutkin siihen tosi asiaan, että kevät on täällä ja kesä tekee jo tuloaan. Eilen illalla istuin koneen ääreen ja tein saman tempun kuin viime kesänä. Hamstrasin neiti S:n käyttövaatteet H&M:n verkkokaupasta. Viime vuonna tosin jouduin tekemään sen kahdsti, sillä kasvu oli aivan eri luokkaa kuin nyt! Parempia ns. ykkösvaatteita, olen sitten ostanut sen mukaan kun vastustamattomia on tullut vastaan, en erityisen paljon (omasta mielestäni ainakaan ;))

Tälle kesälle puolitoistavuotiaan sirpulamme vaatteet hankittiin koossa 86, joka muuten on edelleen reilu! Neidillä on pituutta noin 83 senttiä, mutta on hoikka kuin mikä. Hennesin vaatteet ovat olleet mallinsa puolesta oikeita, suurin osa niistä miellyttää silmääni, eivätkä ne ole hinnalla pilattua. Kestävyytensä puolesta, ajavat varmasti asiansa yhden kesän hiekkaleikeissä! 

Ajattelin koota teille parin kuvan verran vaatekappaleita, joita minun ostoskoriini tällä kertaa päätyi:

hm_kesavaatteita_86.jpg

 

kesavaattet2.jpg

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: ehdottomat suosikkijuttuni neidin päällä tällä hetkellä ovat raidat (ylläri?), tumman sininen ja vaalean punainen. Joudun todella keskittymään, että onnistuisin valikoimaan jotain muuta. Tällä kertaa en sitten siinä onnistunut… hei onhan sielä yhdet harmaat haaremihousut! Siitä, huolimatta… juuri siksi tein mielestäni ihania löytöjä! Vai mitä te olette mieltä?

 

Joko teillä on aloitettu kesävaatehankinnat? Mitä on löytynyt?

 

Vielä yksi vinkki ehkä erityisesti vähän pienempien (miksi ei isompienkin) kesävaatteita hankkiville. Neiti S:llä oli viime kesän alla olevan kuvan hellehaalari kaytössä. Ja se oli loistava! Ei ollenkaan liian kuuma, mutta suojasi hyvin auringolta, suosittelen!

 

hellehaalari.jpg

 

 

ihanaa viikonloppua 

M

 

kuvat: H&M

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *