Kevättä kohti kevyemmin kengin

Kasvukäyrillä

Viikko on taas vierähtänyt hulinassa! Ulkona paistaa aurinko täyttä päätä, joka tarkoittaa sitä, että tämä äiti viettää päivät katsellen likaisesta toimiston ikkunasta ulos haikaillen ja on kateellinen neiti S:lle, joka saa rakennella kakkuja hiekkalaatikolla päivät pitkät.

Aurinko ja lämmin ilma herättivät tämän äidin myös siihen faktaan, että talvikengät taitavat olla jo hieman liikaa ulkona täyttä päätä painavalle pikkusintille! Kevät yllätti äidin!

Siispä, kun viime viikolla hihkuin Pomp de Lux -löytöjä, nyt on kevätkenkien vuoro!

Koska töissä juostessa, ja kotona vain pari hassua tuntia neidin kanssa iltaisin viettäessä, ei kauppoihin kenkä metsästyksen pariin lähtö saanut minua syttymään sitten laisinkaan, tein hankintani kotisohvalta. Minua palveli sujuvasti Footway.fi, toimittikin muuten kengät parissa päivässä, ja tällä kertaa ihan oikean koonkin! Edellisellä kerralla ei mennyt ihan niin hyvin ;)

Näillä me sitten talsitaan tämä kevät kausi:

 

JOS talsitaan, sillä neidin jalka ei ollut kasvanut juuri yhtään sitten talvikenkien hankinnan, eli voinemme odottaa parin koon pyrähdystä milloin vain...? Toivottavsti ei nyt kuitenkaan aivan heti, sillä etenkin nuo addut: en haluaisi, että ne jäävät pieneksi koskaan! (vaikka kulutus se taitaa pitää huolen siitä, että eivät ne kovin pitkää ikäiset ole)

Vaaleanpunaiset nahkakengät ovat ruotsalaiset Vincentit. Neidin viime kevään ja kesä kengät olivat saman merkin ja olin niihin todella tyytyväinen. Toivottavasti nämä osoitautumat yhtä kestäviksi!

 

Joko teillä on kevät kamppeet hankittu?

 

ihanaa viikonloppua kaikille

M

 

 

Kommentit

petu24 (Ei varmistettu)

Täällä ollaan kans hiukan myöhään havahduttu tähän kevät-varustuksen hankintaan! Kengät viel puuttuu, kevyempi haalari ulos osittain hommattu ja kevättakki on sentään ostettu, vielä tarvis sit joku kevyempi pipo hommata! :) Kyllä ostoslistaa riittää ja kun vielä tarvis itellekki hommata melkee samat jutut =D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.