Klippan Triofix - Ässälle turvaistuin

Kasvukäyrillä

Pitkän ja hartaan (usean kuukauden) pohdinnan jälkeen, olemme vihdoin saaneet neiti S:lle turvaistuimen.

Valintamme oli: Klippan Triofix isofix jalustalla.

Ensimatka uudessa turvaistuimessa

Valintaperusteita oli useita:

  1. Selkä menosuuntaan vähintään kolme vuotiaaksi
  2. ISOFIX jalusta. (Turvallisuus ja jalusta nostaa istuimen korkeammalle ja näin näkyvyys ympärille paranee)
  3. Mahdollisimman pitkä käyttöikä
  4. Hinta

Viimeisenä kilpailussa mukana olivat BeSafe Izi Combi isofix sekä valittu Triofix. Kokeilimme molempia istuimia autoon ja Triofix tuntui sinne sopivammalta. Suurimmiksi kriteereiksi valinnassa muodostuivat kuitenkin näiden kahden, ominaisuuksiltaan lähes samanlaisen istuimen välillä käyttöikä ja hinta. Izi Combin käyttöikä päättyy noin neljään vuoteen ja hinta oli reilun satasen enemmän. Klippan triofix jatkaa elämäänsö vielä 5-pistevöiden jälkeenkin turvavyöistuimena aina 36 kiloon saakka. Eli siis hieman edullisempi (halvaksi ei silti voi haukkua) ja pidemmällä käyttöiällä.

Kuva: http://www.klippan.fi/content/en/1006/1263/1263.html

 

Neidin ensivaikutelma istuimesta oli ainakin postiivinen, mutta huominen pidempi matka kertoo kuinka siinä todella viihdytään!

 

Mukavaa viikkoa!

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos vinkistä - samainen hankinta on meillä juuri edessä ja kriteeritkin ovat täysin samat :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Hyvä jos auttoi edes vähän tuossa turvaistuimien loputtomassa suossa :)

(Ihan superhankala valinta! Valikoimaa on ihan liikaa ja KAIKISSA on testien mukaan jotain puutteita. Ei siis auttanut kuin valita se, joka tuntui itselle sopivimmalta.)

Kristaliina
Puutalobaby

Hei me juuri eilen Lastentarvikkeessa istuimia katseltiin ja tähän oltiin päätymässä - mutta ei vielä uskallettu ostaa :) Ja nyt tulin etsimään tätä sun postausta, että mitä te olitte ostaneet (en siis muistanut yhtään, että mikä se oli se teidän valinta). Ja ylläri ylläri, ihan sama istuin!

Oletteko tykänneet, suositteletko?

MinEna
Kasvukäyrillä

Miten ihmeessä mulla on mennyt tää kommentti kokonaan ohi? Anteeksi!

Mihin istuimeen te päädyitte? :) Me ollaan oltu supertyytyväisiä Klippaniin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Noita testejä ei ihan niin musta valkoisesti voi tulkita. Eritoten näitä käännettäviä istuimia rokotetaan, sillä niistä ilmoitetaan huonoin mahdollinen tulos, eli kasvot menosuuntaan, jolloin ainoastaan selkä menosuuntaan olevat istuimet saavat automaattisesti paremmat tulokset. Täten triofix on testattu kasvot menosuuntaan auton vöillä kiinnitettynä, jonka vuoksi havaittu puutteita, vaikka istuinta markkinoidaan selkä menosuuntaan olevana istuimena isofix kiinnityksellä, jolloin se on yksi markkinoiden parhaimpia.

Mikäli toinen kotimainen yhtään taipuu, tai taitaa tuon sivun saada käännettyä myös suomeksi, suosittelen lukea kyseistä blogia. http://bloggen.fi/bilstolslotsen/2013/05/om-sidokrockresultaten-for-klip...

Meillä on itsellä kaksi lasta, toisella Klippan Kiss 2 ja toiselle lähtee tilaukseen tämä triofix.

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiitos kommentistasi!

Mä olenkin näitä ihan samoja juttuja lueskellut (ja kuullut) silloin kun valintoja tehtiin. Ja kuten edellä mainitsinkin, niin ollaan oltu todella tyytyväisiä koko istuimeen, neiti on viihtynyt siinä hyvin ja pidämme sitä turvallisena.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.