Lentäen

Kasvukäyrillä

Takaisin kotona. Flunssassa koko sakki. Omanihan alkoi sopivasti jo perjantaina ja koko viikonloppu meni enemmän tai vähemmän räkäisenä. Onneksi pääsin kuitenkin vähän sylittelemään vauvaakin <3

Neiti S:n ensimmäinen lentomatka sujui hyvin, tai oikeastaan täydellisesti. Vaikka lento oli melkein tunnin myöhässä riitti Helsinki-Vantaan lentokentällä ihmeteltävää eikä kenenkään hermot olleet koetuksella.

Matkaan oli varauduttu mukavilla vaatteilla, maissimaksuilla, omalla vesipullolla ja kirjoilla. Maidot kävimme hakemassa kentältä, Stockmannin myymälästä, jossa oli 2 desin hylamaito purkkeja valikoimassa. Samasta hyllystä löytyi vielä evääksi Ella's kichenin smoothiet (vink vink, jos lentokentältä moisia joskus etsitte). Myös tutti, jota normaalisti käytetään vain nukkuessa oli pakattu varalle reppuun. Lentoajankohta oli neidin päivärytmiin nähden täydellinen, päiväuniaikaan.

valmiina paluumatkaan!

Onneksemme kone ei ollut täynnä niin saimme kokonaisen penkkirivin itsellemme mennen-tullen, vaikka neiti matkustikin sylilapsena. Ainoa hetki, jolloin kärsivällisyys meinasi loppua oli hetki jolloin odotimme koneessa nousua. Onneksemme takanamme istuva Rouva intoutui pelleilemaan penkkien välistä kurkkivan neidin kanssa, joten siltäki raiarilta vältyttiin, kiitos siitä! ;)

Iso penkki, pieni tyttö

 

Koneen lähtiessä rullaamaan, loppuivat hermoilut (kaikilla paitsi lentopelkoisella äidillä). Kiitoradalla neiti jo katseli ikkunasta ulos ja nauroi <3 Me päädyimme ratkaisuun, että neiti matkustaa koneessa Isin sylissä, vain koska oma lentopelkoni saa minut "lievästi" levottomaksi nousu vaiheessa enkä missään tapauksessa halunnut, että neiti aistii omaa hermostuneisuuttani. Vaikutti siltä, että onnistuin ainakin suurimmaksi osaksi pitämään kauhun sisälläni. Kun kone oli ilmassa ja meno tasaantunut otti uni voiton ja unta vedeltiinkin sitten niin kauan, että kone osui taas maahan Rovaniemellä.

Paluumatkan neiti oli hereillä, mutta yllättävän rauhassa jaksoi silloinkin olla, kerraten ahkerasti kaikkia viikonlopun aikana oppimiaan nimiä, uudestaan ja uudestaan <3

turvavyön tutkimista

Ainakin siis tällainen reilun tunnin mittainen lento sujui ongelmitta, joten uskallan tulevaisuudessa harkita vähän pidempääkin! Onko teillä kokemusta lentomatkustamisesta taaperoiden kanssa? Miten on sujunut ja mitä kikkoja olette käyttäneet viihdykkenä?

 

hyvää alkanutta viikkoa ja myöhästyneet äitienpäivän toivotukset kaikille Äideille!

M

Kommentit

Lilleri78
Tuttitango

Kiitos vinkeistä! Meillä kesäkuussa edessä lento Lontooseen kahden minin kanssa, jaiks...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.