Neiti S goes Helsinki! (Cinemé ja vähän muutakin)

Kasvukäyrillä

Terveisiä kesäisestä Helsingistä, siis todellakin: kesäisestä!

Päivän agendalla oli:

- elokuva: Nasun Suuri Elokuva, Cinemé lasten elokuvatapahtumassa

- päiväkävely perheen kanssa keskustassa sekä

- lounas

Vaikka itseänikin ärsyttää jatkuva "meillä oli niiiiiin siistiä hehkutus", jota pyrin välttämään (no ainakin joka postauksessa), niin nyt on pakko: MEILLÄ OLI NIIN IHANAA! 

Noin. Sitten asiaan.

Neiti päätti tänään aloittaa aamun kello kuudelta, joten meillä oli rutkasti aikaa aamutoimiin ja ehtipä neitokainen ottaa pikku torkutkin ennen lähtöä kello 11 alkavaan näytökseen. Ehkäpä juuri sen ansiosta neidin kiinnostus ja kärsivällisyys ylitti kaikki odotukset.

Hei, me mennään elokuviin!

Vastaanottokomitea Bio Rexissä

Elokuvan kokonaiskesto oli 1h 12min. Sovimme etukäteen, että jos S jaksaa 15 minuuttia olemme TODELLA tyytyväisiä. Neiti jaksoi kokonaiset 35 minuuttia! Ja tuntui olevan aidosti kiinnostunut. Sen jälkeen alkoikin sitten sellainen veivaaminen, että päätimme siirtyä vähin äänin ulkopuolelle, mutta VOITTAJINA!

Jännää!

Äiti tais olla eniten kiinnostunut ;)

Ensi vuonna uudestaan, jospa neitikin saisi jo enemmän irti, vaikka ihan ison tytön lailla se nytkin sujui!

Elokuvan jälkeen suuntasimme Esplanadin kautta Kauppatorille tuulettumaan ja nauttimaan kesä-Helsingistä. Miestäni lainatakseni "on pikkasen eri fiilis kuin tuulipuku(samanlaisissa tietty)-päiväkävely Espoon perämetsissä".

 

Ja se lounas. Se nautittiin Kauppatorilla; meriherkkulautanen. Valokuvaa ei valitettavasti ole, sillä "ruokakuvaus" -fiilikset koki pienehkön takaiskun, kun paikalle liihoitellut lokki katsoi tilaisuutensa tulleen ja varasti lautaseltani perunan. Siihen olikin sitten ihan hyvä lopetella päiväretkeä.

 

PS. Se sisustusosio: Cinemén yhteistyökumppani, Lastenhuone.fi, oli myös paikalla Bio Rexissä oman ständinsä kanssa, eikä äidillä ollut mitään mahdollisuutta vastustaa siellä nököttävää Eero Aarnion Puppy -tuolia. Olkoon se vaikka neidin puolivuotislahja (toinen sellainen) ;) Nyt vain odotellaan, että vuffe kotiutuu.

Kuva: (http://lastenhuone.fi/catalog/product_info2.php?cPath=&products_id=1231)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.