Neiti X

Kasvukäyrillä

Kyllä se on nyt niin, että kaikki ne päiväuni- ja yöunitaistelut ovat jotain yksivuotiaan, "mutkun mä en haluuuuuuuu" -vaihetta. Päiväuniaikaan piipahtelevan Känkkäränkän lisäksi meille on muuttanut Neiti X.

Neiti X esiintyy erityisesti ulkovaatteita (tai yöpukua) pukiessa, mutta satunnaisia vierailuita nähdään myös, kun jotain kiellettyä otetaan pois kädestä, ei anneta repiä koiraa karvoista, ei saa syödä lampaantaljaa tai pitäisi vaihtaa vaippaa.

Neiti X:llä on yksi erityislaatuinen taito, hän osaa olla yhtäaikaa sekä spaghettia että jäykkä puupökkelö. Edellä mainittujen ulkovaatteiden pukeminen vaatii melkoista käsi-jalka-kokovartalotekniikka onnistuakseen. Siis jos onnistuu niinkään.

Neiti X on myös kova ääninen. Hän osaa takaraivoa viiltävällä kirkunalla kertoa, että tää ei nyt todellakaan ole jees.

Neiti X

Onneksi on olemassa yksi takuuvarma tapa häätää Neiti X; avata ulko-ovi tai hakea pallo. Ne houkuttelevat välittömästi hyväntuulisen ja iloisen neiti S:n takaisin!

Ja sitten kun päästään ulos äidinkin mieli lepää; metsälenkillä lehtimerissä.

 

 

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihihii voihan neiti x, kuulostaa tutulta! :D Tai no meidän pojalla oli yhdessä vaiheessa tapana muuttua herra c:ksi, eli heittää makaamaan selkä kaarelle maahan jos joku ei miellyttänyt. Ihan pelotti ettei toisen selkä venähdä tai jotain! Nyt mieltä osoitetaan ihan tavallisella staililla, eli maahan vain vatsalleen makaamaan. :D

MinEna
Kasvukäyrillä

Kyllä tää C on meilläkin tuttu, se yleensä edeltää neiti X, itse asiassa se on se muuntautua vaihe, vähän niinkuin Hulk repii vaatteensa ennen kuin muuttuu vihreäksi :D Näyttää tosi hurjalta, mä pelkään, että lyö päänsä ihan holtittomasti. 

Normaalisti! Ai tää ei mekään ohi? :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.