Suklaamuffinit valkosuklaa kuorrutteella
Toisinaan tapahtuu ihmeitä, viime aikoina niitä on tapahtunut keskivertoa useammin. Ihmeet saavat aikaiseksi sämpylöitä, juustokakkuja tai muffineita. Että nyt on sitten tämäkin päivä nähty 😉
Suklaamuffini valkosuklaa kuorrutteella
100g tummaa suklaata
100g margariinia
2 kananmunaa
2,5 dl sokeria
3,5 dl venhäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
150 g mascarpone juustoa
Sulata voi kattilla ja lisä siihen paloiteltu suklaa. Nosta kattila liedeltä ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivta ainaat ja sekoita ne vaahtoon vuorotellen suklaaseoksen ja mascarponen kanssa.
Jaa seos muffinivuokiin, täytä 2/3 vuoasta. Paista 200 asteessa 25 minuuttia.
Kuorrute
100g valkosuklaata
100g voita
220g tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Pehmennä voi mikrossa ja sekoita tomusokeri siihen, vatkaa vaahdoksi. Lisää lopuksi vaniljasokeri ja valkosuklaa. Pursota tai levitä veitsellä jäähtyneiden muffinien pääle.
Varo sokeriövereitä 😉
ihanaa ystävänpäivää ihanat! <3
E
muffinien alkuperäine ohje löytyy täältä