Suklaamuffinit valkosuklaa kuorrutteella

Toisinaan tapahtuu ihmeitä, viime aikoina niitä on tapahtunut keskivertoa useammin. Ihmeet saavat aikaiseksi sämpylöitä, juustokakkuja tai muffineita. Että nyt on sitten tämäkin päivä nähty 😉

IMG_1239.JPG

IMG_1240.JPG

 

Suklaamuffini valkosuklaa kuorrutteella

 

100g tummaa suklaata

100g margariinia

2 kananmunaa

2,5 dl sokeria

3,5 dl venhäjauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

150 g mascarpone juustoa

 

Sulata voi kattilla ja lisä siihen paloiteltu suklaa. Nosta kattila liedeltä ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivta ainaat ja sekoita ne vaahtoon vuorotellen suklaaseoksen ja mascarponen kanssa.

Jaa seos muffinivuokiin, täytä 2/3 vuoasta. Paista 200 asteessa 25 minuuttia.

 

Kuorrute

100g valkosuklaata

100g voita

220g tomusokeria

1tl vaniljasokeria

Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Pehmennä voi mikrossa ja sekoita tomusokeri siihen, vatkaa vaahdoksi. Lisää lopuksi vaniljasokeri ja valkosuklaa. Pursota tai levitä veitsellä jäähtyneiden muffinien pääle.

Varo sokeriövereitä 😉

 

ihanaa ystävänpäivää ihanat! <3

 

E

 

muffinien alkuperäine ohje löytyy täältä

Suhteet Ruoka ja juoma Oma elämä Ystävät ja perhe