Päivä Suomenlinnassa

Kasvukäyrillä

Äidinrakkaus se on jännä juttu: eilen luulin, ettei enempää voi rakastaa ja tänään huomasin olevani väärässä. Huomenna varmasti koen saman uudelleen.

Tänään jatkui lomahommat ja vietettiin hellepäivää Suomenlinnassa, koko perheen voimin tietysti.Neidin päivä oli täynnä ekoja kertoja: bussi, lautta, piknik. Bussi vei ehdottomasti voiton!

Päivä sujui erittäin rattoisasti. Kävelimme koko Suomenlinnan läpi, valleillakin sen minkä vaunujen kanssa pääsi ja sen jälkeen kulutimme aikaa syöden ja juoden puiden varjossa nurmikolla. Äiti olisi voinut ottaa 100 x 100m ison viltin, niin olisi ollut neidille enemmän luvallista aluetta jossa peuhata. Mukana oli onneksi Särkänniemestä hankittu superiso sateenvarjo, joka toimi hyvin aurinkovarjona neidille, sitä oli näppärä siirrellä perässä sinne, minne nenä milloinkin sattui näyttämään.

Tänään jouduimme myös toteamaan, että S osaa istua. Ihan itse. Nökötti istualtaan ja tutki lelujaan (tai jotain muuta käteen annettua), osasi myös hienosti lähteä istuma-asennosta itse liikkeelle. Toisinaan tuli muksis, toisinaan ei ;)

Äidin on myös tosissaan alettava keksimään tuolle pienelle Rymyiitalle aktivitettia, jottei kaikki aika kuluisi kieltämiseen: "ei ole sinun mansikat", "ei ota kameraa", "se on isin puhelin". Omat lelut on niin out! Liikuttavan hellyyttävä isopieni S! 

Suosittelen ehdottomasti kuuman kesäpäivän aktiviteetiksi vauvaperheillekin: raikas meri-ilma ja varjoisat paikat olivat loistavia. Keskutassa neljän ruuhkassa se kuumuus ja ahdistus sitten odotti. Sitä en siis suosittele kotiinlähtöajaksi.

Tässä vielä tunnelmia kuvina. (Niitä tulikin räpsittyä 222 kpl, mutta jos nyt laittaisin vaan muuuutaman):

 

Pieni Rymyiita

Äiti-tytär hetki

"Äiti tästä ruuasta mä tykkään tai ainakin tästä kannesta"

Näin me istutaan!

Onnellinen 

Isikin oli siellä. Jaksaa, jaksaa!

Aaaaaah

Aikuisten herkkuhetki

Kesän ykkösmenopelit

Voiko näistä tehdä hääkimppua? Ihania!

 

Seuravaaksi ohjelmassa on palaneiden hartioiden kylmässä suihkussa hoitamista ja after sunilla lotraamista.

Kyllä, olen palanut, vaikka äitini kielsi niin tekemästä. Kielsi ainakin kolmesti.

Kommentit

Kulttuuriretki (Ei varmistettu) http://www.kulttuuriretki.fi

Hei! John Nurmisen Säätiö on julkistanut tälle kesälle Suomenlinnan kulttuurikohteita esittelevän Kulttuuriretki-palvelun. Palvelun osoite on http://www.kulttuuriretki.fi. Käykäähän tsekkaamassa!

Palvelun FB-sivun osoite on https://www.facebook.com/kulttuuriretki. Liketykset ovat tervetulleita!

Sivustolta löytyy myös Suomenlinna-aiheinen Instagram-kuvakisa, jossa on hyvät palkinnot! Osallistua voi hashtagilla #kulttuuriretki!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.