Päivän asu(t)

Kasvukäyrillä

Kesäpäivän "kun ei ole mitään tekemistä" reissu Inkoseen jäätelölle. Kesävaatteissa tietysti (jouduin luovuttamaan ja kaivamaan omatkin mekkoni kaapista, niin lämmin päivä tänään oli!).

S

tunika - Pomp de lux

legginsit -hm

hattu - hm

kengät - crocs

Mama

mekko - lindex

ballerinat - skopunkten

aurinkolasit - ralph lauren

kello, laukku - tommy hilfiger

<3

Neiti S:n crocsit olivat kirppislöytö ja nyt ainoat kengät (kumisaappaiden lisäksi), joita suostuu käyttämään, eli siis täydelliset kengät. Tilasinkin juuri neidille ihan omat ihka uudet, mutta pahasti pelkään, että vain nämä oranssit kelpaavat jatkossakin ;)

 

aurinkoista viikonloppua

M

 

 

Kommentit

KaHeVi
Life Time Story

Meinasin juuri ruveta tuon ensimmäisen tekstin jälkeen kysymään että oletteko tykänneet crocseista, ostettiin nimittäin tänään Vipelle sellaiset kun ne vaan napsahti jalkaan jotenkin paljon näpsäkämmin kuin sandaalit. Näytti myös että Vipe tykkäsi niistä enemmän. :) 

MinEna
Kasvukäyrillä

Meillä niistä on todella tullut ykköskengät, mitkään muut ei kelpaisi. Saa nähdä kuinka käy, että kelpaavatko uudet kun tulevat :D

 

Mites teillä on crocsit kelvannut, joko on ollut testissä?

KaHeVi
Life Time Story

On ollut jo muutaman kerran lenkillä jalassa ja erittäin hyväksi on havaittu!
Kannattava ostos siis. Toivottavasti ei vaan hirveästi nyt jalka kasva kun tuo oli just sopiva ja se seuraava koko olis ollu jo aika iso. Nuissa menee ne koot vähän erilailla, kummallisesti =)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.