Perheenlisäystä

Kasvukäyrillä

"Meille ei sitten varmasti enää koskaan tule koiraa"

Sanat, jotka sanoin sydän täynnä surua, kaikuvat vieläkin korvissani. Mutta syyllisyys väistyy, kun asioihin saa etäisyyttä. Aika, parantaa haavoja. Se ei vielä pois ikävää, mutta auttaa ymmärtämään ja muistamaan millä perustein päätöksiä tehty. Syyllisyys hylkäämisestä väistyy ja tajuaa, että joskus oikeat ratkaisut vain ovat niitä vaikeimpia.

Instagrammia seuraavat ovatkin saattaneet huomata, että tuo "ei enää koskaan" ei tässä(kään) tapauksessa ollut kovinkaan pitkä.

Saanko siis esitellä: Lemmy the Dog!

 

Mitenkäs se menikään, kerran koiraperhe, aina koiraperhe? 

 

Aurinkoista (ja ihan sairaan söpöä) illan jatkoa!

 

*elina 

Kommentit

Silkkitassu

Olen tainnut sanoa kerran jos toisenkin, että meille ei enää näiden kolmen näädän jälkeen tule yhtään näätää, mutta tänäänkin huokailin ihastuksissani uusien näätävauvojen perään facebookissa. Eikä asiaa auttanut et kasvattajalla oli pastellipoju vapaana peruutuksen takia. Pakko oli laittaa kiinni ettei mennyt varaamaan. Noo, saa nähdä miten sitten kun ei enää näätiä nurkissa pyöri (toivottavasti vasta monen monen vuoden päästä), voi olla että haikeus sit iskee kuitenkin. Kerran näätäkoti, aina näätäkoti.

Amma
Why you little!!

Mä oon sanonut, että meillä on vain kaksi koiraa kerrallaan, mutta voi piru, kun Lemmy on niin söpö, että ihan erehdyksissäni päädyin katselemaan koiranpentujen kuvia.. MUTTA se seuraava on sitten se musta ja pitkäkarvainen, josta mä oon haaveillut ..öö.. kahdeksan vuotta. Nää nykyiset nakit on toki ihania, mutta ne ei oo niitä mun haavekoiria.

MinEna
Kasvukäyrillä

Nää  on näitä  never say never -juttuja ;)

 

 

Kommentoi