Skip Hop Turvareppu - lentäen taaperon kanssa (MUKANA ALENNUSKOODI!)

Kasvukäyrillä

 

Lentomatka vilkkaan lapsen kanssa. Se oli ehdottomasti se, joka eniten jännitti koko lomamatkassamme. Neljä tuntia lentokoneessa ja lentokentällä sählääminen. Olimme kertaalleen aikaisemmin onnistuneet lentokentällä, mutta tuolloin Helsinki-Vantaa (Rovaniemen kentästä puhumattakaan) oli melko tyhjä. Ja matkatavara määrä mitätön verrattuna tähän kertaan.

Kyselin vinkkejä matkaan etukäteen ja sainkin erittäin hyviä sellaisia, kiitos niistä! Lisäksi tein listan asioista, jotka minun mielestäni olisivat ehdottomia, jotta selviytyisimme matkoista mahdollisimman sujuvasti.

Listani näytti tältä:

- Turvareppu lentokentille (ja ehkä perillä liikkumiseen)

- Maitoa ja naposteltavaa

- Unipupu

- iPad täyteen ladattuna katseltavaa

- Piirustusvälineet

- KÄRSIVÄLLISYYTTÄ (vanhemmille)

 

aamu kuudeltakin meiltä löytyi virtaa niin, että vain hyvin tärähtäneitä kuvia olisi käytettävissä,

tuo metri narua oli enemmän kuin riittävästi ;)

Turvarepun sain hankittua viimetingassa Hattentatista heidän pienellä avustuksellaan, kiitos siitä tuhannesti, säästyimme todennäköisesti monelta kriisiltä!

Ja siis todella, onneksi saimme, sillä reppu oli kentällä liikuttaessa aivan loistava! Neiti S kantoi sitä ylpeänä, olihan kyytiin yhdessä pakattu Unipupu, Ammu ja pari kirjaa. Hyvin tärkeä tehtävä siis <3 Repun kanssa liikkuminen oli vaivatonta, Neiti paineli edelläni ja minulla oli itsellä vapaus liikkua paremmin. Hän sai tuntea olevansa vapaa, ei nimittäin juurikaan enää välitä rattaissa oleilut, jos ympärillä on jotain kiinnostavaa.

Helsinki - Vantaan helpotuksista lapsiperheille oli meille ainakin suunnattomasti hyötyä ja saimme hyvin apua matkatavaroiden kanssa, kun rattaita piti viedä eri hihnoille muiden laukkujen kanssa. Ne kannettiin sinne meidän puolestamme. Lentokoneessa sen sijaan neidin nukkuessa saimme ruokamme eri aikoina, näin molemmilla oli mahdollisuus nauttia ruoka ja kahvi rauhassa.

Muut listani asiat osoittautuivat myös tarpeellisiksi lentokoneessa vietetyn ajan kannalta, lukuunottamatta piirutusvälineitä ja kärsivällisyyttä. Koko 3 tuntia ja 45 minuuttia kului nimittäin mennen tullen erittäin iloisissa tunnelmissa. (Tästä lienee kiittäminen lentoaikoija; toinen kukonlaulun aikaan ja toinen päiväuniaikaan.) Neiti S nukkuin nimittäin mennen tullen ensimmäiset kaksi tuntia, nukahdettuaan heti nousun jälkeen ja loppuajan hän katseli Ystävien Kylää iPadiltä. Eli jos itse lomamatka yllätti positiivisesti, kuten edellisessa postauksessani hehkutin, niin kyllä muuten yllätti matkatkin!

kello kuusi aamulla kaksi unista matkailijaa

Mitä repun käyttöön perillä lomakohteessa tulee, ei sillä juuri ollut siellä käyttöä, johtuen ainoastaan siitä, että neiti oli saatava rattaisiin suojaan auringolta. Muutoin reppu olisi ehdottomasti palvellut myös siellä. Meillä reppu tulee jatkossa ehdottomasti kulkemaan mukana niin kauppakeskuksissa kuin kaupungilla, vaikka rattaat mukana olisivatkin. Näin ei tarvitse kuluttaa aikaa kinasteluun, että kävelläänkö käsikädessä vai ei ;)

 

Skip Hop valjasreppu, Pöllö

(kuva: Hattentatti)

 

Hattentatin valikoimasta löytyy muuten useita eri hahmovaihtoehtoja repuista, sinne pääset tästä: Klik! Ja huippu-uutisena niille, joiden kiinnostus heräsi, voin nyt tarjota teille mahdollisuuden hankkia tuon repun hieman huokeampaan hintaan:

Alennuskoodilla "kasvukayrilla" saa nyt 15.8. asti -15% Skip Hopin turvarepuista!

Jos mieleesi heräsi kysymyksiä repusta tai lentomatkustamisesta taaperon kanssa, esitä ihmeessä kysymyksesi kommenttiboksissa, vastaan erittäin mielelläni!

 

turvallisia ja viihtyisiä matkoja kaikille muillekin!

M

 

Postaus toteutettu turvarepun osalta yhteistyössä

Hattentatin kanssa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.