something new, something pink ... (hetkinen, mitäs tuo lapsi touhuaa?!)

Kasvukäyrillä

Keittiöömme on muuttanut uusi, ihana, pinkki ib laursenin leipälaatikko. Hurraa huutoja laatikko ansaitsee ensinnäkin jo ihan värinsä puolesta ja toiseksi siksi, että leipälaatikon etsintäprojekti on ollut pitkä ja haastava, siihen on saatu kulumaan vuosia

Nyt tuo pinkki peltilaatikko piristää meidän valkoisen keittiömme tasoa ja antoi pienen ripauksen lisää kaappitilaa! (Ansaitsee ehdottomasti hurraa huudon myös tästä!)

Ihana väripilkku!

Hetkinen... mitäs tuolla alanurkassa tapahtuu?!

 

Se siitä sisustusbloggaajan urasta.. neiti räkänokka oppi uuden hienon taidon! Laatikot auki ja kamat ulos x 1 500 370! 

Ja sitten saimme toisenkin väripilkun valkoiseen keittiöömme, nimittäin ihanan ruskean pakkausteipin!

Äiti, nää ei aukeeeeeee!

 

Äiti - S 6-0 ;)

 

 

Kommentit

Satsu (Ei varmistettu) http://ruusutorppa.blogspot.fi/

Eih! No ehkä polvea korkeammat vieraat kiinnittävät katseensa ennemmin leipälaatikon tasolle! Meillä muuten kaappitilan lisäksi loppumassa laskutila...

MinEna
Kasvukäyrillä

Ehkä :D

Meillä ei laskutilaa(kaan) ole ollut alunperinkään, muuten kohtuullisen kokoisen asunnon murheenkryyni on aina ollut keittiö, joka on ilmeisesti jonkun "en syö koskaan kotona muuta kuin pakastepizza arkkitehdin älynväläys". Onneton.

MM
Maijan matkassa

Heh. :) Mä olen päätynyt laatikoiden suhteen sellaiseen ratkaisuun, että olen siirtänyt alalaatikoihin lasten ulottuville sellaista tavaraa, jolla he voivat huoletta leikkiä. Niiden parissa he sitten saattavat viihtyä hetken, kun minä yritän laittaa ruokaa. Kiinnostus laatikoita kohtaan tosin hiipuu yllättävän nopeasti, kun niitä saakin luvan kanssa tyhjentää.

MinEna
Kasvukäyrillä

Meidän neiti kaivoikin tavarat toiseksi ylimmästä ja toiseksi alimmasta laatikosta (eli ruokailuvälineet ja kauhat yms.) kun alimmassa olikin vaan tylsiä tavaroita :D

Ja mulla ei kyllä ole kerta kaikkiaan varaa luopua yhdestäkään laatikosta, niin onnettomat on meidän keittiön säilytystilat.

Muuten hyvä ja kokeilemisen arvoinen idea!

Petruska (Ei varmistettu)

Hih =D Meillä on kans jo jonkin aikaa tykätty tyhjentää keittiössä laatikoita tai laatikkoa ja se on onneksi alin josta otin kaikki ei sopivat pois esim. syötäväksi kelpaava leivinpaperi =D Muitakin on koitettu, mutta ainakin tähän asti on kiellot auttanu ja alalaatikko riittää. Tosin olohuoneessa jouduttiin akvaarion alakaappi "lukitsemaan", kiellot ei tässä kohtaa auttanut vaan sinne oli vaan pakko päästä! :)
Mihin kaikkialle nämä neidit vielä pääsevätkään.
Ai niin ja olen myös varmuuden vuoksi siirtänyt kaikki pesuaineet ym. yläkaappeihin, ettei vaan joku päivä käy vahinkoa ja niitä mutustettais huonoin seurauksin. Ja onneksi hokasasin tämän ennen kuin liian myöhäistä! =)
Ja toi pinkki leipälaatikko on muuten aika bling bling =D

MinEna
Kasvukäyrillä

Alan tulemaan siihen tulokseen, että nämä neidit pääsevät vielä kaikkialle! :D

Pesuaineet meilläkin lähti korkeuksiin kun S oppi seisomaan, ihan vaan varmuuden vuoksi.

 

Leipälaatikko on aika herkullinen :)

Hymyläinen (Ei varmistettu) Http://hymylainen.blogspot.fi

Tuttua puuhaa :) poitsu löysi kaapit jo ehkä kuukausi sitten ja nyt on kaapeissa nuo Ikean turvasysteemit. Saa vedettyä niitä auki pari senttiä. Pojalla on käsittämättömän paljon voimaa niin mitkään teippisysteemit ei meillä valitettavasti auta :(
Yksi lipasto on ollut ilman turvajuttuja ja eiköhän se lipasto löydetty eilen. Valokuvat vähän ehkä kärsivät...

MinEna
Kasvukäyrillä

Hei kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa! :)

IKEAan käy meidänkin tie, teipit pidättelivät aivan ensiavun verran :D

Kaiken ne löytää <3

Mitä teille muuten kuuluu?

Hymyläinen (Ei varmistettu)

Kovasti oon käyny lukemassa mutta kommentointi vaan on ollut hukassa ja oman blogin kirjoitus. Väsymystä meinaa pukata - poika nukkuu mainiosti mutta minä en. Pieniä autohuolia, joista sitten koituu rahahuolia. Näitä elämän perushuolia.
Onnea ensiaskelista muuten! Täällä niitä vielä odotellaan. Sivuttain tuettuna kyllä mennään mutta jos yrität ottaa käsistä kii ja eteenpäin niin muututaan makarooniksi ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.