Sotkua ja siistimistä - koti kevättä kohti!

Kasvukäyrillä

Kiirettä pukkaa!

Neiti S on hienosti siirtynyt osittaiseen soseruokailuun ja masuun uppoaa bataattia, botaattia ja broccolia sen kun vain lusikoi. S on myös hyvin selvästi ilmoittanut, että ihan on hyvä niin, että Äiti itse tekee hänen ruokansa; kaupan Piltit ja Bonat voivat jäädä hyllyyn, meillä ne aiheuttaa vain irvistyksen ja oksennusrefleksin. 

Kiinteisiin ruokiin siirtymisen mukana on tullut entistä selkeämpi päivärytmi, jonka kiinni pitämisestä huolehtii hyvin neiti itsekin, alkaa nimittäin naama vääntyä ja muuttua punaiseksi, jos ruoka-aika (tai päiväuniaika!) uhkaa mennä ohi. Totaalimuutos täysin rytmittömän perheen arkeen. Päivät siis hienosti täyttyvät syömisestä, nukkumisesta, syömisestä, leikkimisestä, syömisestä, nukkumisesta ja iltapuuhista.

Neidin päiväuniaikaan vaihtelevasti joko ulkoilen vaunuillen tai lorvin itse sohvalla ja nukun tai sitten siivoan (jalkapohjiin liiskautuvat bataattimössöt valtaavat keittiön hitaasti, mutta varmasti) ja siirtelen tavaroita paikasta toiseen. Intohimoni sisustamiseen alkaa näin kevään korvilla taas olemaan mielessä enemmän. Tänään uuden ilmeen sai sohva, kevääseen päivitetyillä sohvatyynyillä. Pentikin oranssit syksyyn ja talveen sopivat tyynynpäälliset saivat siirtyä pesun kautta kaappiin ja tilalle tuli Marimekkoa. Tässä pari kuvaa:

 

Inspiraation tarjosivat sunnuntaina maljakkoon kerääntyneet virpomisvitsat värikkäine sulkineen. Tyynynpäälliset lainasin neiti S:n huoneesta, mutta ehkä hän ei pahastu ;)

Ihania! Ensi keväänä ehkä jo pääsemme neiti S:n kanssa askartelemaan omamme :)

Ihanaa kevättä teille kaikille!

-minena ja neiti S 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.