Syvä huokaus ja arvonta muistutus

Huh. Ja iso huokaus perään.

Päivät torstain jälkeen ovat menneet yhdessä pyörityksesssä.

Pääasiallisesti päivät ovat kuluneet meneillään olleisiin autokauppoihin ja erinäisten caihtoehtojen etsiskelyyn ja koeajoihin. Kuinka stressaava yhden auton hankinta voikaan olla? Ja miksi niitä kauppoja pitää olla ripoteltuna ympäri pääkaupunkiseutua, että jokaisen vaihtoehdon katsastamiseen menee pieni ikuisuus? Nyt on kuitenkin vihdoinkin neljä uutta rengasta, kaikissa oleelliisissa kohdissa ja ajatus voi taas keskittyä mukavampiin juttuihin. Vielä toinen huh!

Isi ampaisi maanantaina Norjalaisilla siivillä Lappiin nautiskelemaan vuotuisesta metsästysvapaastaan ja me tytöt suuntasimme mummin kanssa tätini mökille. Pitkästä aikaa nukuin kunnon yöunet ja pitkät päikkärit mummin ja varamummin häärätessä neidin kanssa. Nyt tuntuukin siltä, että unibuumi otti vallan ja voisin vain nukkua!

image2.jpeg

Näissä maisemissa unohtui autot ja kaikki muut stressipesät

image.jpeg

Pieni mökkeilijä nauttii syksystä

 

Muistattehan, että Lastenmarkkina-arvonta päättyy huomenna? Käykäähän siis kaikki halukkaat osallistumassa täällä, vielä ehtii!

 

Huomenna pääsenkin ensimmäistä kertaa pukeutumaan hääpukuun! Puvunmetsästys sovituksineen alkaa huomenna! Jee! Vähän jopa jännittää 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *