Takaisin kotona

Kasvukäyrillä

Neiti S palasi eilen kotiin. Ensimmäinen mummolan yökyläily ilman vanhempia oli sujunut loistavasti! Mummin kanssa oli käyty ruokkimassa sorsia, laskemassa liukumäkeä, leivottu pullia (täällä Leipuri Hiiva nyt raikaa) ja leikitty ja touhuttu. Mitään edellisen "eron" jälkeisen kaltaista kiukuttelua ei ole ollut nähtävillä. Lieko syynä vallan ottanut vatsatauti vaiko sitten se, että hän oli vieraalla maaperällä Mummin kanssa, eikä kotona ilman toista vanhempaa. En tiedä, mutta ainakin jälleen näkeminen oli paljon helpompi tällä kertaa.

Neidillä oli selkeästi sujunut ongelmitta ja hyvin, mutta äidilläpä meni ainakin kaksi tuntia pihalla palloiluun, kun ei mitenkään meinannut asettua siihen, että lapsi ei olekaan kotona, vaikka me ollaan. Ja niinkuin tätä ei olisi odotettu jo, että meilläkin olisi omaa aikaa kahdestaan, mutta eipä se vaan ollutkaan ihan heti niin nautinnollista kuin olisi kuvitellut. Äitiys, sillä ei kerta kaikkiaan ole järjen kanssa mitään tekemistä =D

Instaa vilkuilleet saatoivat huomata, että alku järkytyksestä toivuttiin ja vietettiin aivan huikea keikka Olympiastadionilla Cheekin seurassa. Koska Cheek -hehkutusta on ollut tarjolla jo joka tuutista, en sano muuta kuin, että WAU, kyllä kannatti mennä!

 

Nyt täällä sitten keskitytään vatsataudin paranteluun ja toivotaan, ettei muu perhe sairastu. 

 

ihanaa alkanutta viikkoa

M

 

 

 

Kommentit

petu24 (Ei varmistettu)

Voihan yrjö :/ Pikasta paranemista neiti S:lle! :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Onneksi ei yrjö (ei sillä, että ne toisetkaan tuotokset kivoja olis)! S kiittää :)

Kommentoi